Horoskop na čtvrtek 9. února: Budete muset čelit velkým výzvám

Beran

Budete v sobě dusit žárlivost a také hlubokou nedůvěru k partnerovi. Výsledkem bude mrazivá atmosféra, která zavládne ve vašem vztahu. Uvědomte si ale, že váš protějšek pravděpodobně vůbec netuší, co se vlastně stalo. Mohli byste mu velmi ublížit.

Býk    

Váš protějšek vámi bude doslova okouzlen! Proč? Ukážete mu, že si věříte a neznáte hranice. Víte, že můžete dokázat všechno na světě, a tato víra v sebe sama partnerovi naprosto imponuje. Ukážete mu totiž svět, který sám nezná a který ho velmi láká.

Blíženci          

Partnerské hádky jsou poslední dobou ve vašem vztahu časté. Dnes si však uvědomíte, že sporů už bylo dost, a projevíte partnerovi vstřícné gesto. Uvidíte, že ani on nezůstane pozadu. Společně zakopete válečnou sekeru a budete velice rádi, že je klid.

Rak    

Budete muset čelit novým výzvám. Přesněji pracovním povinnostem, kterých máte najednou více než dost. Naštěstí vám však pomůže ochotný kolega. Vy se tak budete moci věnovat svému partnerovi, kterého v poslední době opravdu zanedbáváte. Snažte se.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Veškeré činnosti v domácnosti přenecháte partnerovi. Překvapivě nebude klást žádný odpor a ochotně udělá vše, o co ho požádáte. Mile vás tím překvapí. Zjistíte tak, že v případě potřeby je na vašeho partnera opravdu spolehnutí. Umí zastat téměř vše.

Panna 

Večer předvedete své kulinářské umění. A že se vám zadaří. Partner se bude olizovat až za ušima. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Moc dobře si uvědomujete, čím svému protějšku zaimponovat. Na oplátku se pak necháte rozmazlovat zase vy.

Váhy  

Přesvědčíte se o tom, že máte po boku člověka, který za vámi bude stát za každých okolností. Jednoduše se utvrdíte, že jste si vybrali správně. Nenechte si toto přesvědčení pro sebe a dokažte partnerovi, jak moc si ho ceníte. Uděláte mu tím radost.

Štír     

Stres v zaměstnání se vám bohužel nevyhne, nicméně, i když bude dnešní den opravdu dost náročný, nakonec všechno zvládnete. Připravte se však na to, že partner a vaše rodina budou muset jít trochu stranou. Naštěstí jim to však o víkendu vynahradíte.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Dnes se stanete velkým milostným lákadlem pro široké okolí. Sex-appeal z vás přímo vyzařuje, navíc máte skvělou náladu, a komunikace vám tím pádem rozhodně nedělá problém. I když máte na výběr, uvědomte si své priority a raději z nich neslevujte.

Kozoroh         

V milostném životě budete spokojení. Je to dáno tím, že jste se konečně přestali trápit tím, co nelze změnit, a místo toho se soustředíte na pozitivní stránky vztahu. Nezadaní se dnes utvrdí v tom, že o ně zájem rozhodně je. Jen výběr není nejlepší.

Vodnář          

Vaše tajná láska vám dnes rozhodně nedá spát. Neustále musíte přemýšlet nad všemožnými variantami vývoje vašeho vztahu a ze světa fantazie se ne a ne dostat. Nejlepším lékem však bude projevení svých citů. Vyjděte s pravdou ven. Risk je přece zisk.

Ryby  

Konečně se rozhodnete, co uděláte. A věřte, že vaše rozhodnutí bude správné. I když se v budoucnu možná objeví pochybnosti a různé varianty vaší životní cesty, za žádnou cenu se nevzdávejte směru, kterým se dnes vydáte. Nejistota je úplně přirozená.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.