Moderní bydlení

Horoskop na dnešní den 10. října: Kolegové na vás něco chystají

Beran

Ztrácíte kontrolu nad tím, co se děje kolem vás, a to vás frustruje. Dnes byste se měli zaměřit na to, jak ovlivňovat své okolí jemněji a s větší dávkou diplomacie. Ve vztazích buďte opatrní, mohly by vyplavat staré křivdy, na které už jste zapomněli, ale druhá strana ne.

Býk

V pracovním prostředí se objeví někdo, kdo vás ohromí svou efektivitou. Je možné, že se s touto osobou spojíte a vznikne zajímavá spolupráce. Ve vztazích byste měli dát pozor na to, abyste příliš netlačili na partnera. Některé věci se zlepší samy, dejte tomu čas.

Blíženci

Vztah s někým blízkým se ocitne v bodě zlomu. Měli byste přemýšlet, zda je pro vás tento člověk ještě důležitý. Po kariérní stránce čekejte úspěch. Ukažte svou kreativitu a nápady, šéfové vás začnou brát vážněji. Mohou se objevit nové možnosti pro růst.

Rak

Dnes byste měli věnovat pozornost své rodině. Může dojít k nečekaným neshodám, které by vás mohly vykolejit. Zkuste zůstat klidní a nechat prostor pro všechny názory. Nedovolte, aby se hádky zbytečně prohlubovaly, ale uvědomte si, že ne vše jde hned vyřešit.

Lev

Touha po uznání vás bude hnát k tomu, abyste se dnes postavili do středu pozornosti. Vaše charizma zafunguje, ale dejte pozor, abyste nezapomněli na potřeby ostatních. Pokud jste ve vztahu, může dnes dojít k nečekané změně dynamiky, která vás trochu zaskočí.

Panna

Pocítíte zvýšenou zodpovědnost za druhé a jejich problémy. Nezapojujte se však příliš do cizích záležitostí. Vaše vlastní záležitosti potřebují pozornost, zvláště ve financích. Dnes je dobrý den na kontrolu rozpočtu a plánování budoucích investic, nezapomínejte na detaily.

Váhy

Prožijete den plný napětí v osobním životě, kdy se některé věci zdánlivě rozpadnou. Ale nenechte se tím zviklat, jde o přechodné období. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno. Příležitost ke zlepšení přijde, jen je potřeba nechat věci trochu vychladnout.

Štír

V lásce vás čeká výzva. Může dojít k nedorozumění, které by mohlo způsobit větší neshody, nebude-li řešeno. Ukažte svou sílu a stabilitu, ale také buďte otevření změnám. Některé staré rány ještě nejsou zahojené, což vám dnes může způsobit problémy.

Střelec

Váš optimismus dnes dostane trochu na frak. Některé situace se nevyvinou podle plánu a budete nuceni improvizovat. Vztahy mohou být dnes trochu vlažné, což by mohlo vyvolat zklamání. Uvědomte si, že je v pořádku, když ne všechno jde tak, jak si představujete.

Kozoroh

V práci očekávejte hektický den, ale vaší disciplíně se to podaří zvládnout. Dejte si ale pozor na kolegy, kteří se vás mohou pokusit stáhnout dolů. Ve vztazích dnes budete cítit stabilitu a podporu od svého partnera. Je to ideální den na společné plány do budoucnosti.

Vodnář

Vaše nezávislost bude dnes na vrcholu a může to přinést potíže ve vztazích. Partner by mohl cítit, že jste příliš vzdálení, a to by mohlo způsobit napětí. Přesto se nenechte zcela vtáhnout do problémů, někdy je lepší dát věcem volný průběh a netlačit na pilu.

Ryby

Dnes budete přemýšlet o svém zdraví a kondici. Možná si uvědomíte, že jste v poslední době trochu zanedbávali pohyb nebo zdravé stravování. Vztahy budou dnes klidné, možná až příliš. Pokuste se přidat trochu spontánnosti, ať z toho není jen rutina.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.