Horoskop na duben: Vzácné zatmění Slunce ovlivní atmosféru ve společnosti

Podle astrologa Richarda Stříbrného je dubnovou nejvýznamnější konstelací vzácné hybridní zatmění Slunce, ke kterému dochází zhruba 9krát za století. "To nastane 20. dubna a jeho střed bude v 6:12. Toto zatmění bude v úzkém pásu úplné a jinde prstencové. Pro astronomy naneštěstí nebude na našem území viditelné," nastínil astrolog.

K zatmění dojde pár dní předtím, než Slunce přejde ze znamení Berana do Býka. "Doufejme, že následné přechody Slunce, Luny a Jupitera do znamení Býka předznamenávají spíše ukončení válečného běsnění než inicializaci nové vlny zbrojení a útoků," věří Stříbrný.

[chooze:article;value:494847]

​V oblastech, kde bude zatmění viditelné, podle něj hrozí řádění živlů. "Ovlivněny budou Filipíny, Korea, Japonsko, Indonésie a Austrálie. Tam jsou možné výbuchy sopek, cyklóny, zemětřesení a tsunami," varuje astrolog.

Nejvýznamnější konstelace v dubnu 2023

1.–3. duben: Tranzitující Jupiter ve znamení Berana vytvoří harmonickou vazbu s Marsem republiky ve znamení Střelce. V důsledku toho lze očekávat úspěchy českých sportovců a kriminalistů. Obchody s ocelí, strojírenskými produkty a se zbraněmi by se měly podle astrologa hýbat.

3. dubna: Merkur přechází do zemského znamení Býka, ve kterém setrvá díky retrográdnímu pohybu neobvykle dlouho, a to až do 11. června. Tato Merkurova pozice přeje finančnímu a stavebnímu sektoru, obchody by se měly hýbat, přestože mezi 21. dubnem a 15. květnem bude Merkur retrográdní, což obvykle výměnu zboží a informací zpomaluje.

5.–6. dubna: Venuše v sextilu s Neptunem přeje návštěvám kulturních zařízení, Merkur v sextilu s Marsem podporuje byznys a komunikaci, nuda nebude na pořadu dne.

10.–11. dubna: Z astrologického hlediska jsou to dny ideální pro důležitá jednání, podpisy významných smluv či pro setkání s vlivnými lidmi. Slunce dožene na své pouti Jupiter ve znamení Berana a vytvoří ideální klima pro zahajování nových projektů.

[chooze:article;value:496892]

13.–14. dubna: Toto jsou náročnější dny, jelikož Venuše ve znamení Blíženců se ocitne v sevření Saturnu v Rybách. Nejsou to dny vhodné pro důležitá jednání, koupi nemovitostí nebo zboží trvalejší hodnoty. Klima ve společnosti i v přírodě může být nevlídné, komunikace může poněkud váznout.

15.–20. dubna: Dění v Česku ovlivní řada harmonických konstelací, které naznačují úspěchy našich obchodníků a umělců. Mohou být podepsány významné mezinárodní dohody a přijaty zákony ve prospěch většiny obyvatelstva Česka. Vyznamenat se mohou i naši vědci a technici.

23.–25. dubna: Obchody by se měly hýbat a komunikace by neměla váznout. Je také vhodný čas pro větší investice do věcí trvalejší hodnoty.

27.–30. dubna: Slunce v kvadrátu s Neptunem. Hrozí zvýšené riziko podvodů, krádeží a setkání s podvodníky. Nevhodné dny pro důležitá jednání či větší investice. Leckde může řádit vodní živel a infekční choroby.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.