Horoskop na listopad: Dopravní neštěstí i další hrozby. Začíná nejhorší měsíc roku

V listopadu nás čekají podle astrologa těžké chvíle. "Tento měsíc je snad nejnáročnější z roku 2023. Postupně se vytvoří enormní napětí mezi znamením Štíra a Býka. Výsledkem pak mohou být dramatické děje v přírodě, očekávat můžeme řádění vodního a zemského živlu," nastínil Richard Stříbrný.

Ve společnosti nás podle něj čekají extrémní výkyvy na burzách, demonstrace a eskalace válečných konfliktů či iniciace nových. "Toto napětí se může také projevit zvýšenou četností bolesti krku a napilno zřejmě budou mít specialisté na nemoci pohlavních orgánů a močových cest," upozornil.

[chooze:article;value:523085]

Zvyšuje se podle něj hrozba teroristických útoků ve městech. "Zkrachovat mohou některé banky či úvěrové společnosti. Vyloučit nelze ani velká dopravní (letecká či železniční) a průmyslová neštěstí. Po zbytek měsíce pak bude Slunce s Marsem ve znamení Střelce v kvadrátech na Saturn ve znamení Ryb, což by mohlo světu přinést zemětřesení, sesuvy půdy či prudké bouře," doplnil.

Období plné napětí a zvratů by ale mělo skončit posledních deset dní v měsíci a mělo by se blýsknout na lepší časy. "Konstelace specificky ovlivňující dění v našem státě jsou spíše harmonické a astrologické situace specificky ovlivňující dění v našem státě se poněkud vystříbří," uzavřel Stříbrný.

Podívejte se na horoskop 1. listopadu podle jednotlivých znamení:

Nejvýznamnější konstelace 

1. – 3. listopad: Slunce v kvadrátu na Neptun a Venuše opozice Neptun radí, abyste dávali pozor na podvodníky. Jsou to nevhodné dny pro důležitá jednání. Hlavně 1. listopadu dávejte pozor.

4. – 8. listopadu: Náš stát se ocitá pod palbou náročných konstelací, za kterých lze očekávat prudké zvraty sil v přírodě i ve společnosti. Technika se může vymykat kontrole a může se zvýšit četnost dopravních havárií.

10. – 20. listopadu: Přichází astrologický "fičák", který přinese mnohým jedincům i státům těžké lekce, které leckde nemusí nechat kámen na kameni. 10. až 13. listopadu se ocitne Slunce s Marsem v opozici na Uran, což může světu přinést mimořádně dramatické děje v přírodě i ve společnosti. Vyloučeny nejsou požáry, výbuchy sopek, tsunami či ekonomické krachy, přijít mohou výpadky počítačových a rozvodných sítí. 14. až 20. listopadu se konstelace seskupí v mimořádně náročných a nebezpečných vazbách s planetami v horoskopu našeho státu, takže nelze vyloučit výpadky sítí ani u nás, možné jsou násilné trestné činy, které pobouří veřejnost. Možné jsou bohužel i těžké havárie v průmyslu a v dopravě.

22. – 26. listopadu: Slunce s Marsem ve Střelci vytvoří kvadráty na Saturn ve znamení Ryb, a to je konstelace, během které lze očekávat zemětřesení, výbuchy sopek a cyklóny. Hrozí úrazy dolních končetin a negativní impulzy zřejmě dostane i cestovní ruch a mezinárodní obchod.

26. – 30. listopadu: Konstelace specificky jsou harmoničtější a náš stát by mohl zaznamenat úspěchy na poli ekonomickém a vyznamenat se mohou naši umělci. Obchody by se na našem území měly hýbat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.