Horoskop na neděli 1. ledna: Dnes vás dostane magické datum

Beran

Konečně si zas užijete rodinného klidu. Postaráte se dobře o všechny blízké, z nichž někteří budou potřebovat vyléčit z pořádné kocoviny. Bohužel se dostaví i výčitky svědomí, se kterými si rady vědět nebudete. Naštěstí čas všechno špatné vyléčí.

Býk    

Je s podivem, že vám dnes nebude vadit, když na vás bude váš protějšek až nezdravě viset. Vaše ego bude totiž přímo jásat. Měli byste si uvědomit, že vám to za čas bude činit problémy. Vezměte na vědomí, že bez doprovodu se pak nehnete ani na krok.

Blíženci          

Dnešní magické datum vás úplně dostane. Budete plní vášně a nadšení a rodina vás chvílemi skoro nepozná. Jen aby vám entuziasmus a dobré zdraví vydrželo po celý rok 2023. Nevysmívejte se příbuzným, když se vám v dobré víře svěří se svým předsevzetím.

Rak    

Mohou se vyskytnout přechodné potíže v lásce, ale neberte si to nijak osobně, protože chyba v žádném případě není na vaší straně. Přesto se můžete naladit do růžova, protože budete letos procházet šťastným obdobím. Na co sáhnete, to se vám vydaří.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

I dnes vás budou lákat sportovní aktivity všeho druhu, hlavně když to bude ve společnosti přátel. Po včerejšku ale nebudou výkony bůhvíjaké. To vůbec nevadí, hlavně když si trochu provětráte hlavu. Alkoholu se raději vyhýbejte, zítra vás čeká práce.

Panna 

Novoroční občerstvení u vás nebude mít chybu. Návštěva hlasitě a nadšeně ocení vaše kuchařské schopnosti a bude se ještě dožadovat přídavku. Není radno, abyste ji rozmazlovali. Trvejte na společné dlouhé procházce, která jim vyžene jídlo z hlavy.

Váhy  

Láska vám bude docela zatemňovat zdravý rozum. Když k tomu přidáte zbytkový alkohol, vznikne třaskavá směs, která rozmetá všechno dobré kolem. Proto si dnes raději zalezte někam do samoty a snažte se z deprese dostat nějakým osvědčeným způsobem.

Štír     

První den v novém roce je ideální čas pro partnerské rozhovory, které se týkají společné budoucnosti. Ani jedné straně nebude chybět rozvaha a nadhled. Nepouštějte ale do diskuze nikoho třetího. V jisté věci si raději zachovejte své sladké tajemství.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

Silvestrovská oslava vám stačila, dnes dostanete chuť věnovat se hlavně rodině. Dejte pozor, abyste její členy svou pozorností neomezovali. I když tomu možná nevěříte, platí Jak na Nový rok, tak po celý rok. Buďte ke všem milí a oni vám to oplatí.

Kozoroh         

Bude vám smutno a plačtivo, neboť budete mít neodbytný pocit, že vás protějšek dostatečně nezahrnuje láskou. Podívejte se na věc realisticky. Možná je mu po včerejšku poněkud nevolno. Svoji pozornost orientujte na mladší členy vaší rozvětvené rodiny.

Vodnář          

Když se dobře rozhlédnete kolem sebe, dojde vám, že strachovat se o majetek je hloupost, horší je, že váš protějšek vedle vás citově strádá. Dejte si tedy novoroční předsevzetí, které by mohlo zachránit váš partnerský vztah. Netlačte přitom na pilu.

Ryby  

Budete v nadcházejících dnech potřebovat naprostou volnost, což protějšek nebere vážně. Omezení jakéhokoliv typu budete brát jako pádný důvod k okamžitému rozchodu nebo se přinejmenším pohádáte tak, že spolu nebudete schopní pár dnů komunikovat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.