Horoskop na neděli 1. října: Připravte se na nečekanou návštěvu

Beran

Dnešní den je vhodný pro vyříkání si některých křivd nebo nespravedlností. Nebojte se oslovit lidi, se kterými máte ještě nevyřízené účty, a probrat s nimi, co máte na srdci. Oddechnete si nejen vy, ale i oni a budete moci začít od začátku a lépe.

Býk    

Budete mít myšlenky partnera pozlobit a dopřávat si legrácky s někým jiným. Ačkoliv vám se to zdá jako skvělý nápad, svému vztahu byste tím jen přitížili, tak brzděte. Nezadaní, není postel, ve které byste se ohřáli, je načase s tím něco udělat.

Blíženci          

Dnes stihnete současně vstřebávat mnoho rozličných informací, aniž by vám to v mozku způsobilo nějaký zmatek. Proto pokud se rozhodnete věnovat učení něčeho nového, půjde vám to úplně samo, a navíc si zapamatujete ty úplně nejtitěrnější detaily.

Rak    

Venuše ve Lvu vám první říjnový den slibuje, že může dojít k zamilování. Nezadaní, buďte proto ostražití, a věnujte potřebný čas svému zevnějšku, uděláte větší dojem. Zadaní, měli jste pocit, že vás vztah poněkud uvadá? Dnes zjistíte, že tomu tak není!

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

V neděli budete spokojeni, že můžete projevit svou velkorysost a ukázat všem okolo, za co si vás mají cenit. Nic ale nepřehánějte, nebo se dočkáte jen negativního ohlasu. Raději se držte při zemi a čekejte na svou příležitost, ta nepřijde dnes, ale jednou jistě!

Panna 

Dnes byste se neměli pouštět do ničeho moc náročného. Raději den věnujte svým blízkým a kvalitnímu odpočinku. O energii, kterou dnes načerpáte, rozhodně jen tak nepřijdete a rodině uděláte velkou radost, když její členy poctíte svou nečekanou návštěvou.

Váhy  

V rodině se k sobě budete chovat laskavě a s úctou. I díky tomu budete mít dnes pocit harmonie a absolutní pohody. Pokud máte jít do práce, zkuste si zařídit volno, protože je před vámi výjimečný a nezapomenutelný den plný nejkrásnějších okamžiků.

Štír     

Na svůj protějšek se můžete spolehnout. I dnes vám dokáže, že mu můžete důvěřovat, že vám ukazuje pravé city. Opět se ujistíte v kramflecích a všechny obavy vezmou do zaječích. Nezadaní, dnem stráveným u počítače si nepomůžete, vyrazte do ulic!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Jste přitahováni k profesorům, mentorům a vysoce vzdělaným lidem, tendence k zamilování je víc než vysoká. Kolem odpoledne Venuše se Saturnem prozrazují, že své city prohlubujete a berete vztah mnohem vážněji, než jste tedy původně zamýšleli.

Kozoroh         

Venuše ve Lvu vám chce přilepšit hlavně díky skupinovým aktivitám a tip na dobrý kšeft vám může dát i váš dobrý přítel. Pokud budete dobře naslouchat, neprohloupíte. A budete si moci dopřát to, po čem jste už opravdu dlouho toužili, a zatím to stále nešlo.

Vodnář          

Budete o sobě mluvit příliš, aniž byste si to uvědomovali. Proto se raději vyhněte lidem, které si do soukromí nechcete pouštět. Velice snadno byste totiž na sebe vyzradili tajemství, o které se nechcete dělit s lidmi, kterým příliš nedůvěřujete.

Ryby  

Pocítíte, že své sympatie můžete dát najevo jen humornou formou. Jen pokud to totiž zaobalíte do vtipné omáčky, nebudete se stydět a červenat. Protějšek to z vás ale vycítí a bude se vám snažit pomoci. Tím se vaše komunikace stane okamžitě jistější.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.