Horoskop na neděli 10. března: Novoluní v Rybách přinese důležitý milník

Beran

Probudili jste se do neděle, kdy vstupuje Merkur do vašeho znamení. Dnes odlehčete jídelníček, neboť dnešní novoluní vládne také celému zažívacímu ústrojí. Čerstvé bylinky, čaje a zelenina prospějí nejen tělu, ale i duši. Otevřete okno a pusťte slunce dovnitř.

Býk    

Konečně máte šťastný den. Máte zbystřené smysly a dovedete si všimnout sebemenšího detailu. Neujde vám ani mrknutí slibující milostnou aférku. Pokud jste nezadaní, směle do toho. I ze sexuálního vztahu se v těchto dnech může vyvinout opravdová láska.

Blíženci          

Dnes je vaším úkolem stát se ochranitelským andělem své rodiny. Neplánujte si náročný program a čerpejte energii na další pracovní týden v kruhu svých nejbližších. Ale pozor! Někdo vám vaši pohodu závidí a pokusí se odhalit vaše rodinné tajemství.

Rak    

Pod vlivem dnešního novoluní v Rybách se vám bude dařit vykomunikovat i věci, ze kterých jste měli obavy. Pusťte se i do diskuzí o zvýšení platu či změně pracovních kompetencí, absolvujte pohovor nebo se snažte získat na svou stranu lidi, které potřebujete.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Pod vlivem novoluní v Rybách dnes dojde k řešení záležitosti, spojené se zahraničím. Připravte se na nabídku zájezdu, služebního pobytu nebo na kontakt od někoho, kdo tam žije. Buďte ve střehu, přijde řada příležitostí, které byste rozhodně neměli propásnout.

Panna 

Probudili jste se do svého šťastného dne, milé Panny. Dnešní novoluní vám pomůže ujasnit si své zájmy a priority a ulehčí vám život. Dnes si můžete plnit svá přání, nic vám nebude chybět. Na další pracovní týden budete připraveni ve výborné kondici.

Váhy  

Dnes vyvrcholí vaše snahy o upevnění zdraví. Novoluní navíc prohlubuje účinek stravy na naše trávicí ústrojí, střeva a slinivku. Pokud neposlechnete a rozhodnete se hřešit smaženými nebo tučnými pokrmy, pravděpodobně ještě dnes navštívíte nemocnici.

Štír     

Pomoc druhým, ochrana a podpora, to jsou témata, která nalezneme ve vaší hluboké duši. Často se teď zamýšlíte nad tím, co má v životě vlastně smysl, jaká práce má význam. Dnes se objeví příležitost nakouknout do světa dobročinné činnosti a spolků.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Vaše dobrodružná povaha nesnáší žádná omezení a pravidla. Proto k dnešnímu nařízení o odlehčené stravě přistupte kreativně. Netrapte se zákazem smaženého a tučného, ale objevte novou středomořskou nebo čínskou specialitu. Dobrou chuť!

Kozoroh         

Tématem vašeho dnešního dne je cestování nebo řešení nějaké formy přepravy. Ať už se jedná o vyzkoušení nového auta nebo plánování cest do zahraničí, vaše planeta nad vámi drží ochrannou ruku. Cestování je změna, a to se u vás neobejde bez řádného zvážení.

Vodnář          

I když dnešní novoluní řeší ve vašem znamení hlavně finance, nezapomeňte na zdraví. Cokoli dnes zdravého sníte, bude mít dvojnásobný účinek, bohužel u nezdravého to platí také. A vy víte, že zažívání není vaší nejsilnější stránkou, tak jezte s rozumem.

Ryby  

Dnešní novoluní je pro vás vhodné. Ukáže vám, které obchodní vztahy jsou pro vás důležité a podnikatele utvrdí ve správné cestě. Nebude vám dělat problém ani vyloučení nezdravých jídel ze svého jídelníčku, protože máte ke zdravé stravě přirozeně blízko.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.