Horoskop na neděli 10. září: Vyhněte se unáhleným soudům

Beran

Mars ve Vahách se snaží přispět s něčím na přilepšenou, takže vám poskytuje výhody ze spojení například se zahraničím nebo z nějaké duchovní aktivity. Nebudete si moci popravdě stěžovat na nic zásadnějšího a hezky si užívejte ještě slunného počasí venku.

Býk    

Vy, kteří jste zadaní, máte v posledních hodinách tohoto dne našlápnuto k těžkostem, do éteru se vloudí žárlivost. V pracovních záležitostech plánujte vše krok za krokem, ať jste na nový pracovní týden skvěle připravení. Odpoledne jděte na výlet.

Blíženci          

Babí léto je doba, ve které vám nic ke spokojenosti, z hlediska hmotného, nechybí. Jenom máte potíže si často najít čas na volnočasové aktivity, které by vám jako mentální odpočinek velmi prospěly. Nezanedbávejte proto ani tuto stránku svého života.

Rak    

Planetární energie vás natolik harmonicky nabíjejí, že vycházíte se všemi členy rodiny naprosto skvěle. Ať se jedná o děti, některé ze seniorů, sourozence, nebo příbuzné, se všemi dokážete nalézt společné téma. Volnočasové aktivity nezůstávají pozadu.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Rodinné záležitosti a domov patří mezi hlavní titulky dne, přičemž mohou zpočátku sehrát negativní roli vzpomínky z minulosti. Je jenom na vás, nakolik dokážete odpouštět a vykročit v životě zase o kousek lepším směrem, je to stejně nejlepší cesta.

Panna 

Touto dobou neposkytujte žádné půjčky, dlouho byste pak své peníze neviděli, otázkou je, zdali vůbec. Patříte mezi ty, kteří mají zájem pečovat o svou rodinu, starat se o to, aby všechno fungovalo, a zajistit svým nejbližším všechno, co potřebují.

Váhy  

Být užiteční je vaším životním mottem, a to vás ctí. Dnes si to budete moci užít se vší pompou a podporou vašeho okolí. Není vyloučeno, že založíte nějakou neziskovou společnost nebo rozjedete nějaký větší projekt na podporu vaší společné věci.

Štír     

Nebuďte ve svých závěrech tak unáhlení. Snažte se na věc podívat z více úhlů pohledu, a pokud se k vám dostane nepodložená informace, nedělejte uspěchané soudy. Raději si všechno nechte pořádně rozležet a vyhněte se tomu, že si věc špatně vyložíte.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Jistá aktivita je zaměřena na estetiku a ženské atributy. Ženy budou tvořit pravděpodobně i převážnou část pracovního kolektivu. Negativní vlivy mohou jít v tomto dni ovšem od nějaké starší osoby, která má tendenci vás finančně zatížit víc, než čekáte.

Kozoroh         

Od astrálních vládců to vypadá jako zákon schválnosti, protože ani rodinná sféra není v tomto období žádným aplausem. Váš guru Saturn způsobuje po delší dobu špatnou krev mezi vámi a vašimi sourozenci. Situace se vyhrotí vlivem neklidné komunikace.

Vodnář          

Vaše rodinné poměry jsou ustálené a daří se i materiálnímu zajištění rodiny, nepatříte sice mezi osoby, které jsou zaměřeny na finance, přesto si ale nyní mnete spokojeností ruce, že vaší rodině nic anebo téměř nic nechybí. Spíše může scházet elán.

Ryby  

V rodině panuje bezkonfliktní atmosféra, jste oddaní svým milovaným a oni vám, takže máte to nejcennější, co si ve společném soužití přejete. Co se týče domácnosti, může vás zaskočit Slunce a jeho fušování do vašeho technického vybavení. Opatrně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.