Horoskop na neděli 11. června: Dnešní den bude plný napětí

Beran

V lásce by se vám mělo dařit hůř. Pravděpodobně všechno ovšem před okolím zamaskujete nebývalou výřečností. Ta vám ale bude fungovat pouze nějakou dobu, potom se raději držte v rozhovorech zpátky a nikomu nic nevnucujte. Méně je nyní určitě více.

Býk    

Vaši pýchu na své mladší rodinné příslušníky nebo přímo děti můžete dát najevo mnohem více, než jak jste to dělali doposud. Trapné to určitě nebude. Svou rodinu podporujete i tím, že jim věříte a nebojíte se to ukázat ostatním. Přijmou to s nadšením.

Blíženci          

Mohlo by se vám podařit najít spojence ve světě práce. Půjde ale o náročnou zkoušku trpělivosti. Dotyčný jedinec bude zcela odlišný povahou i vzhledem, ale přesto ho nezatracujte, pracovně spolu můžete vytvořit velmi mnoho, a to nejenom pro sebe.

Rak    

Připravte se na situace, které budou napěťové. Zejména nepřízeň některých planet vás může trochu vyhodit ze zaběhnutého denního režimu. Neplánujte si na tento čas žádné náročné zkoušky a raději se držte všech stávajících zvyklostí.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Vaši hrdost na svoje mladší rodinné příslušníky (nebo přímo děti) můžete dát najevo mnohem více, než jak jste to doposud dělávali. Trapné to určitě nebude. Naopak budou mít druzí také jednou pocit, že o ně stojíte a jsou pro vás opravu důležití.

Panna 

Kdosi se bude snažit některá temná témata vynést na povrch. Vaší první reakcí bude, že se nikdo nic nesmí dozvědět. Uvědomte si, že se každé tajemství stejně dříve či později prozradí. Předejděte tedy trapným okamžikům a rodině všechno řekněte.

Váhy  

V oblasti lásky se můžete připravit na přízeň, která vám bude svítit až do nočních hodin. Můžete konečně zažívat pocity dokonalé lásky. Ve většině případů vám přestanou vadit nejrůznější prohřešky, slabiny i závislosti vašeho milého či vaší milé.

Štír     

Půjde o velmi láskyplný čas. Jen pozor na nekritičnost v situacích, kdy dotyčný nebo dotyčná provedou nějaký právní přestupek. Vyšetřování nebude právě příjemné, ale uvědomte si, že vy vlastně nemusíte vůbec vypovídat, stačí odmítnout kvůli blízkosti.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Vaše milostná situace se změní jako mávnutím kouzelného proutku. Budete proto potřebovat hodně vnitřní ukázněnosti, abyste partnera občas neusměrnili. Otevřou se vám oči a vy najednou uvidíte, že v mnoha případech hrál svoji lásku na vícero stran.

Kozoroh         

Merkur, planeta komunikace, se právě dnes posouvá do Blíženců, kde se zdrží až do 26. června. Jedná se o napěťovou konstelaci, která po vás vyžaduje jemnější komunikaci. Nic neřešte jako obvykle silově a raději se naučte ustupovat přesile.

Vodnář          

Podaří se vám konečně po dlouhé době najít společnou řeč s parterem či s partnerkou. Venuše ve Lvu vám najednou začne vytvářet mnohem přívětivější partnerské klima, kdy před sebou nemusíte mít žádné tajnosti ani se nemusíte obávat toho, co bude zítra.

Ryby  

Vypadá to, že někdo, kdo proti vám delší dobu brojil, se konečně chytne do vlastní sítě. Postačí, že vy se nebudete do jeho plánů zapojovat, a on se brzy projeví natolik, že už svoje stanovisko neobhájí, a vy si tak budete moci odpočinout od stresů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.