Horoskop na neděli 11. prosince: Nepropásněte svou šanci

Beran

Pravděpodobně se vám ozvou přátelé a budou chtít, abyste s nimi strávili neděli. Než se s nimi domluvíte na společném programu, zamyslete se, jestli náhodou nedlužíte společné chvíle své drahé polovičce. Během týdne na sebe totiž moc času nemáte.

Býk    

Pokud dnes hlídáte ratolesti, možná budete v pokušení vyhlásit soutěž podle známého filmu a ocenit ty děti, které celý den neuvidíte. Bude ale určitě lepší, pokud se nad svou otrávenost povznesete, a naopak si jejich společnost naplno vychutnáte.

Blíženci          

Na nedělní pohodu to dnes u vás nevypadá. Jako by nestačilo, že i běžné domácí problémy nyní řešíte s obtížemi. Některý z vašich blízkých navíc přijde s něčím, co zkazí i zbytky klidu. Bude to těžké, ale zkuste nezvyšovat hlas. Tím by se vše ještě zhoršilo.

Rak    

Jak se dnes cítíte? Nejde na vás nějaká viróza nebo nachlazení? Nebylo by divu. Planety radí, abyste si jako prevenci dopřáli více vitamínů a odpočinku. Spolehněte se také na dary přírody. Vařte si bylinkové čaje a užívejte tinktury. Pomohou vám.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Čeká vás prima den. Merkur vám radí, abyste si nic zbytečně neplánovali. Nechte věci plynout a těšte se z toho, co den přinese. Někdy je přesný program nezbytný, dnes se bez něj obejdete. Zachovejte si vnitřní klid a vše pak půjde samo.

Panna 

Naplánujte si nedělní aktivity s přáteli. Může se stát, že přitom potkáte novou lásku nebo nové přátele. A může se z toho vyvinout v obou případech dlouhodobý a fungující vztah. Nepropásněte svou šanci, štěstí na vás může čekat kdekoliv.

Váhy  

Neděle nemusí být tak pohodová, jak jste si plánovali. Je totiž docela dobře možné, že dojde k ukončení nefunkčního vztahu či přátelství. Nebude vám to příjemné, ale víte, že s každým koncem se otevírají nové dveře někde jinde. Proto vše ustojíte.

Štír     

Od rána budete tak zvědaví, že si můžete vysloužit požadavek, abyste se starali jen o své věci a nestrkali nos tam, kam nemáte. Zkroťte proto své nutkání o všem vědět. Raději se podívejte, co je třeba doma udělat. Některé věci už odkládáte dlouho.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Vzbudíte se s filozofickou náladou. Nedivte se, až vás rodina nebo přátelé požádají, abyste přestali s moudrými proslovy a raději přiložili ruku k dílu. Nemusíte se cítit uraženě, druhý Platón z vás jistě nebude. Proto své blízké poslechněte.

Kozoroh         

Společnost přátel vám dnes udělá dobře. Promluvte si a poraďte se mezi sebou o některých věcech, o kterých s jinými lidmi mluvit nemůžete. Vtipkujte, bavte se nebo jděte do kina. Hlavně na sebe nechte působit pozitivní energii z rozesmátých lidí.

Vodnář          

Začněte se dnes dlouhodobě zabývat svým zdravím. Nároky, které jsou na vás kladeny, dostatečně nevyvažujete odpočinkem. Nervy si místo tabletek uklidněte bylinkami a medem, déle spěte a choďte na procházky. A neřešte žádné nepodstatné věci.

Ryby  

Zpovzdálí vás sleduje zajímavý člověk. Buďte proto obezřetní a snažte se přijít na to, o koho se jedná. Pokud budou sympatie vzájemné, neváhejte převzít iniciativu. Je důležité umět zahodit stud a jít si za svým cílem. Úspěch vás pak jistě nemine.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.