Horoskop na neděli 11. února: Ukažte nejbližším, co pro vás znamenají

Beran

Chcete milovaný protějšek k něčemu přemluvit? Ať už plánujete koupi drahého zboží či prodloužený víkend ve dvou, jděte na to chytře a tentokrát oklikou. Pokud dobře zvolíte lichotky a použijete je ve správnou dobu, dostanete všechno, po čem toužíte.

Býk    

Nenechte se přemluvit k neuváženým rozhodnutím. Pokud vás blízcí tlačí k investici větší částky, nenechte se přemluvit a dobře si rozmyslete, zda to stojí za risk. Peníze jste dlouho spořili a je škoda je zbytečně rozházet. Šetřete na horší časy.

Blíženci          

Ve svém vzdušném kódu nemáte danou přílišnou rozvahu či přízemnost, což v tomto dni zesiluje těkavý Mars na maximum. Svým postavením v Kozorohu působí přílišnou zbrklost, můžete být náročnější k okolí a do poloviny neděle i o mnoho vztahovačnější.

Rak    

Nejspíš každý z nás vzhlíží k nějakému ideálu, jen málokdo je však schopen najít vůli a sílu se k němu alespoň o kousek přiblížit. Jděte si za svými sny a udělejte vše pro to, aby se splnily. Pamatujte, že věci, které za něco stojí, nejsou zadarmo.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Tak dlouho jste odkládali opravy v domácnosti, až se samy přihlásily. Pusťte se do rekonstrukce vašeho domova, dříve, než si zaděláte na nepříjemné problémy. Věřte, že čím déle budete opravy odkládat, tím vyšší budou konečné náklady. Myslete dopředu.

Panna 

I za málo peněz se dá udělat velká radost. Ať už se chcete potěšit vy sami či připravit překvapení pro své milované, nemusíte nutně investovat velké částky. Důležité je, aby měl dárek osobní hodnotu. Ukažte svým nejbližším, jak moc pro vás znamenají.

Váhy  

Dnešní nedělní den je jako dělaný pro odpočinek. Zapomeňte na úklid domácnosti a rutinní záležitosti a rezervujte si celý den na relaxaci. Oddychněte si konečně od každodenních starostí a načerpejte nové síly do dalšího týdne. Budete je potřebovat.

Štír     

Ve dnech, jako je ten dnešní, budete rozlítaní jako vítr a máte pocit, že vlastně nevíte, čemu dát přednost. Co se týče vašich nejbližších, Mars v Kozorohu přikládá do ohýnku a rozněcuje rozčilení skrze jejich náročná přání. Chce to koncentrovat se.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Procházíte si komplikovaným obdobím? Pokud máte potíže, nemusíte se s nimi prát sami. Obvolejte dobré přátele a pozvěte je na sklenku vína. Proberte společně vaši současnou situaci a najděte řešení problémů. Vaši nejbližší vám budou vždy oporou.

Kozoroh         

Máte pocit, že jste v novém partnerovi našli vše, co jste hledali? Pokud je opravdu ten pravý, časem se to ukáže. Netlačte proto na pilu a nechte věcem volný průběh. Jste na začátcích, a ještě se mnoho okolností může změnit. Co se má stát, stane se.

Vodnář          

Ubíjí vás nuda každodenního stereotypu? Oživte svůj život maličkostmi a nenechte se tím zdeprimovat. Najděte potěšení v zaměstnání a vyžeňte tak z hlavy pesimistické myšlenky. Co takhle zkrášlit svou domácnost? Změna prostředí vám jistě prospěje.

Ryby  

Pokud se vám naskytne příležitost ke změně bydlení, měli byste nad tím alespoň zauvažovat. Stěhování s sebou bezpochyby přináší spoustu práce a je časově náročné, změna prostředí by vám ale jen a jen prospěla. Popřemýšlejte o tom a rozhodněte se.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.