Horoskop na neděli 12. května: Užijete si dnes trochu klidu

Beran 

Finančně se vám sice nebude finančně dařit úplně podle vašich představ, ale dokážete vyjít i s málem, které si vyčleníte na dnešní den. Zkuste pro sebe i rodinu vymyslet program, který nebude náročný na peníze, ale užijete si při něm hodně legrace.

Býk    

Ve financích jste naprostá jednička. Při běžných nákupech utrácíte velmi obezřetně. Ale v případě, že uvidíte výhodnou nabídku čehokoliv, tak nebudete litovat i velkých obnosů a nakoupíte onu věc do zásoby. A to i v případě, že ji teď nepotřebujete.

Blíženci          

Podaří se vám přesvědčit své nejbližší, aby se pokusili uskutečnit váš sen. Když se budou všichni snažit, docela určitě se vám podaří docílit změn, které vaše rodina potřebuje jako sůl. O prázdninách už byste si mohli všichni dopřát hezkou dovolenou.

Rak    

Spadne z vás velký balvan zodpovědnosti, protože situace, ze které jste měli velké obavy, proběhne nad očekávání hladce a v pohodě. Nebudete o ničem jednat v afektu. Finanční otázky, které vás trápí, s partnerem v klidu proberete a vymyslíte řešení.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Dobře uděláte, když po hodinách váhání nakonec zvednete sluchátko a domluvíte si schůzku s přítelem, se kterým jste se nepohodli. U skleničky se udobříte. Má to však jedno velké úskalí – mohli byste být totiž v návalu nadšení až příliš vstřícní.

Panna 

Konečně přemůžete svoji lenost a začnete realizovat své nápady z dlouhých zimních večerů. Povede se vám přitom vskutku husarský kousek, a získáte navíc obdiv vážené osoby. Pozvání, které dostanete, vás pak posune mnohem výš na společenském žebříčku.

Váhy

Nebudou vás moc bavit debaty, které jsou rozvláčné a nic nového nepřinášejí. Strpíte je jenom proto, že cítíte, že lidé ve vašem okolí mají v jádru podobné cíle a motivaci k práci nebo koníčkům jako vy. A to vás postrkuje k další komunikaci s nimi.

Štír

Ať uděláte cokoli, všechno bude špatně. K nedorozumění s okolím dojde v každém případě, takže zbytečně podnikáte preventivní kroky. Pro vás by dnes bylo nejlepší, kdybyste si udělali speciální program, který by eliminoval jakýkoli styk se známými.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

V rodinných záležitostech čerpejte, stejně jako ostatní ohnivá znamení, sílu z Marsu ve znamení Berana. Můžete být doma více hraví, tvořiví, bezstarostní. Rodina to ocení, dokud ji nebudete nutit, aby dělala věci, na které nemá zrovna nyní náladu.

Kozoroh

Užijete si dnes trochu klidu v tom smyslu, že budete moci trávit čas podle svého. Připravte se však na vlnu kritiky, kterou proti vám vznese člověk, jehož jste až dosud pokládali za dobrého kamaráda. Optimální bude, když budete dělat, že nic nevíte.

Vodnář          

Postavení hvězd vám poslední dobou komplikuje život. Někdo z vašeho blízkého okolí s vámi hraje docela nefér hru, ačkoli tomu zatím nic nenaznačuje. Nenechte se vmanipulovat do ničeho, co je proti vaší přirozenosti. Pak vás nedostanou na lopatky.

Ryby  

Nevyužijete času na rozmyšlenou a rozhodnete o jisté věci poněkud ukvapeně. Kupodivu to nebude tak špatná volba, jak se zprvu zdálo. Vaši přátelé vám dobře poradí ve finančních otázkách, ale do osobních záležitostí si naštěstí mluvit nenecháte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.