Horoskop na neděli 14. ledna: Věnujte se sami sobě

Beran

Zvelebování bytu či domu není pro vás tím pravým adrenalinem. Pokud rodinní příslušníci přece jen navrhují nějaké změny, shledáte, že nejvýhodnější řešení je stejně nakonec to, co jste sami již dávno rozhodli. Potřebný kapitál je k dispozici.

Býk    

V lásce se vám daří najít sexuální objekt, který vám velmi imponuje, ale ve skutečnosti nevíte, zda byste se k sobě vůbec hodili. Jde o rozdílné temperamenty vašich povah. Ale jinak vám všechno hraje do karet, tak nedávejte raději ještě stopku.

Blíženci          

Doma se dnes vaše schopnosti nedokáží příliš projevit, protože se dopředu nederete, a narozdíl od zaměstnání, zde neodporujete převažující většině. Vy jste upřímní, říkáte věci podle reality, ale za to ovšem ve většině případů sklízíte kopance.

Rak    

Energický Mars v Kozorohu si načasovává vše bravurně a hraje vám hezky do noty! Sršíte přitažlivostí, vyzařujete pohodu a jste milými společníky při masopustu. Mars se zaměřuje i na finance, které k vám přichází, a nabádá ke změnám vašeho smýšlení.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Kdosi, koho nemáte úplně v lásce, naštěstí z vašeho rodinného zábavního vlaku pro dnes vystoupí a vy převezme jeho povinnosti. Nálada bude spřízněná, a tak se najednou dočkáte neočekávané satisfakce za některé své činnosti z minulosti. Zazáříte.

Panna 

Setkáte se s hodnocením své rodiny, které vás bude přivádět do rozpaků. Při dnešku vám vadí, že vás vaši bližní příliš přechvalují a nekriticky zveličují šťastné náhody, které vás potkávají. Zájem o vaši osobu vám někdy lichotí, ovšem dnes naopak.

Váhy  

Rodina vám v první polovině dne příliš nepomůže, přece jenom bude poměrně vytížená. Můžete se těšit navíc na neustálé poměřování vaší maličkosti s úspěšnějšími rodinnými známými. Je čas na některé aktivity začít dělat sami.

Štír     

Buďte obezřetní, co komu slíbíte. Nenechte se upsat do vícero aktivit, které by vás opravdu brzy naprosto vyčerpaly. Musíte si uvědomit, že nemáte příliš vnitřní energie, a po každé akční činnosti budete muset opravdu hodně odpočívat. Začněte už dnes.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Vaše láska je velice nákladná. Naštěstí budete za partnera zvýšenou měrou vydávat peníze jenom do určité doby. Nakoupíte, po čem jeho srdce plesá, ale v mnoha případech vám bude vadit vydat se úplně ze všeho nebo se i mírně zadlužit. Přemýšlíte.

Kozoroh         

Žádný strach, rozmarnice Venuše se jen tak lehce nedá, spolčuje se s Uranem, a nečekaně rychlá pomoc může být na světě! Velké finanční závazky byste však každopádně měli odložit na pozdější dobu, nejlépe až na období jara, kdy vám vše bude vzkvétat.

Vodnář          

Opět se dostanete mezi lidi, kteří jsou schopní docenit vaše kvality. Nebude to jen v rámci rodinných vztahů, ale v rámci těch společenských, kde budete mít dar zaujmout a získat kontakty, na kterých vám záleží, protože jste přece rádi obdivováni.

Ryby  

Velmi přínosné je pro vás období před polednem. Jedinou vadou na kráse může být v této době Uran, který svou retrograditou věci zpomaluje, ale pozor – nezastavuje! Nejste v závěsu za ostatními, naopak dobře víte, že jste kandidáti na první cenu!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.