Horoskop na neděli 15. ledna: Máte šanci se usmířit

Beran

Neděle bude plně ve vaší režii. Koníček vám přinese pocit uvolnění, tak si ho spontánně užíváte. Dnes už ale budete chtít hodně času strávit i s blízkými, kteří by si také měli hodně užívat. Občas se sice budete chovat jako dítě, ale cítíte, že na to máte jisté právo. Nebere vám ho ani spokojený partner.

Býk    

Vyzařujete erotikou nabitý šarm a také se chováte jemně. Uděláte si proto očko u sympatické osoby, které bude ve vaší společnosti dobře a dá vám to najevo. Můžete si myslet na rozvoj zajímavého vztahu. Přitom budete tušit, že se vaše dobré možnosti posilují, a tak získáte právo užívat si volného času.

Blíženci          

Dnes ukážete svou dobrou vůli. Ať už půjde o blízké, nebo záležitosti vaší obce. I v neděli budete vyzařovat hodně energie, kterou vkládáte do svých snah. Zlepšíte tak úspěšně svoji pověst, kterou budete mezi lidmi mít. Dodá vám to příjemnou náladu a obdiv protějšku vám přinese i nové milostné možnosti.

Rak    

Usmiřování dnes bude to pravé ořechové. Prostě ukážete druhým snahu o uzdravení starých ran. Najdete si proto cestu k dávnému nepříteli, a to hlavně díky kamarádům. Ať už spolu budete doma, nebo v hospodě, dokážete uznat jeho přednosti. Partner z vás bude překvapený, a proto si také spolu více užijete.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Budete si na všem dávat hodně záležet. Proto budete dlouho uklízet a na jídlo vyberete v obchodě jen ty nejlepší suroviny. Návštěva ocení vaše kuchařské schopnosti a bude se jen olizovat. Tím jí také dáte najevo, jak hodně vám na ní záleží. Proto vám ve všem vyjde vstříc, což vás určitě dokáže potěšit.

Panna 

V neděli budete ukazovat své charisma. Navíc ho dokážete podtrhnout vkusně vybraným oblečením. Proto ve společnosti oslníte a budete přitahovat zájem druhého pohlaví. S úsměvem na tváři můžete výrazně koketovat a vybírat si, komu dáte přednost. Budete patřit mezi cenné zboží a dokážete toho patřičně využít.

Váhy  

Poslední den v týdnu strávíte se členy své rodiny. Budete na ně mít hodně času nejen doma, kde si spolu povídáte a vaříte, ale také na horském svahu, kde si můžete užívat lyžování. Proto strávíte čas plný zábavy, který si velmi užijete. S protějškem proto uvolníte určité napětí, a tak projevíte chuť na trochu lásky.

Štír     

Dnes se můžete těšit na pozitivní překvapení. Partner pro vás totiž bude mít dobrou zprávu, hlavně v souvislosti s vaší domácností a vztahem. Toho budoucího zlepšení si užíváte už dopředu, a budete proto otevření lásce a erotice. Dokážete přitom být hodně vnímaví a něžní, což protějšek určitě ocení.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Návštěva sourozenců dopadne skvěle a vy máte hodně dobrou náladu. Nejen, že si budete mít spolu o čem povídat, ale také se lépe pochopíte, což vám přinese uspokojení. Proto si lépe užíváte jídla i pití a přitom si spolu slíbíte, že na sebe budete i během všedního týdne opravdu více myslet.

Kozoroh         

Plány na dnešní den změníte už po ránu. Přijde totiž zpráva od vaší rodiny, která bude hodně důležitá. Všechno ale dopadne lépe, než dopředu čekáte. Zdraví u blízkých se vylepšuje a také se vám dostane určitého ocenění, které budete potřebovat. Potom bude spokojenější také partner, který si vás považuje.

Vodnář          

Dnes budete mít pro blízké lidi srdce otevřené. Proto necháte své okolí vymluvit. Až se vám přítel svěří se svým tajemstvím, ocení vaši diskrétnost, se kterou ho budete poslouchat. Později tak nikomu nic nepovíte, proto se můžete těšit aspoň na malou odměnu. Budete totiž přitom rádi studovat lidské duše.

Ryby  

V neděli se u vás dveře netrhnou. Budete totiž samá návštěva, protože lidem u vás bude dobře. Vám to nebude vadit, s chutí přilijete trochu alkoholu a uvaříte, co lidem chutná. Také budete mít možnost si zatancovat u hudby, což vám už dlouhý čas chybělo. Takže si stejně najdete čas na svou oblíbenou zábavu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.