Horoskop na neděli 15. října: Hvězdy přejí velkým změnám

Beran

Díky Marsu ve Štíru budete mít spoustu energie pro své lovecké výpady. Platonicky zamilovaní Berani mají nejvyšší příležitost oslovit svou tajnou lásku. Věřte, že nemáte co ztratit! Je přece škoda marnit čas čekáním, když se kolem pohybuje tolik zájemců.

Býk    

Vaše pozornost spočine na dokonalém protějšku, který splňuje do detailů vaše představy o ideálu. Přes zdravé sebevědomí v sobě nenacházíte dostatek odvahy k tomu, abyste dotyčného či dotyčnou oslovili. Stejná šance už se nebude opakovat, neváhejte.

Blíženci          

Nebráníte se moderním stylům seznámení, a tak vám rande naslepo nepřijde nijak zvláštní. Domluvené schůzky se nemůžete dočkat. Ve fantazii si barvitě kreslíte nový protějšek i rozhovory s ním. Realita se však od vašich představ může nemálo lišit.

Rak    

Neoplýváte zrovna horentními finančními sumami, ale při pořizování nových věcí upřednostníte hledisko kvality nad cenou. Jste přesvědčeni, že proslulá značka je její spolehlivou zárukou. Pozor, abyste se nespálili a nechytili se na lep reklamním tahákům.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Zrozenci Lva dostojí pověsti zkušeného lovce. Při hledání nového protějšku vsadíte na osvědčené triky a návnada na lásku zabere. Když svůj úlovek podrobněji prozkoumáte, můžete z něj být trochu rozpačití. Pozor, abyste si nepohrávali s něčími city.

Panna 

Hvězdy přejí veškerým změnám, proto není radno zůstávat na jednom místě. Naskytne se vhodná příležitost ke zlepšení rodinného hnízda. Při rozhodování se vám nevyplatí dlouhé rozmýšlení. Stejná šance se nebude opakovat a později byste mohli litovat.

Váhy  

Hrdost odhodíte stranou a dáte přednost pohodovému vztah před tichou domácností. To, že jednou není po vašem, vás stojí dost přemáhání. Ukáže se to jako výhodná taktika pro obě strany. Uznáte před partnerem, že jste se mýlili, a sklidíte pochvalu.

Štír     

Závěr týdne pro vás bude jedním velkým překvapením. Dočasně na vás spadne starost o správný chod domácnosti. Nejste z nově získané povinnosti dvakrát nadšeni, ale se situací nic neuděláte. S nečekaným problémem si naštěstí zvládnete chytře poradit.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Společně prožitý den s partnerem vám pomůže zalepit dávné šrámy, které váš vztah stačil utržit. Připravený program vás oba nadchne a pro protějšek se stanete naprostou jedničkou. Snesl by pro vás modré z nebe a můžete se opět vyhřívat v jeho přízni.

Kozoroh         

Neděli investujte do naprostého odpočinku a Venuše v Panně slibuje nikým nerušený den. Povinnosti odložíte najindy a věříte, že se jich chopí aktivnější členové rodiny. Naberete potřebnou energii do dalšího týdne a večer si vyčleníte na lásku.

Vodnář          

Ve Vodnářích se probudí kutilská nátura. Pustíte se do nutných oprav a zvelebování příbytku. Blízcí pro vaše nadšení pravděpodobně nebudou mít pochopení, a tak na práci zůstanete sami. Umíte si poradit a z hotového díla získáte nejenom dobrý pocit.

Ryby  

S přibývajícím časem se ve vás probouzí nervozita a nevrlost. Přemýšlíte nad povinnostmi, které vás v nadcházejícím pracovním týdnu čekají, a ostatní věci zapomínáte. Příbuzní to s vámi nebudou mít lehké, ačkoliv se vás snaží dostat do dobré nálady.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.