Horoskop na neděli 16. července: Slunce vám nabízí pomocnou ruku

Beran

Čekání na vhodný moment se vám vyplatí. Využijete skvělé nabídky last minute zájezdů a konečně se budete moci začít těšit na letní dovolenou. Spolu se svými blízkými si užijete nezapomenutelné prázdniny. Vybraná destinace skýtá rodinný kompromis.

Býk    

Mars ve znamení Panny poskytuje ideální příležitost k relaxaci. Dnešní den budete věnovat pouze sami sobě a svým koníčkům. Užívejte si nedělní pohody, krásného počasí a vzácných volných chvil. Načerpáte nové síly a čerstvou svěží motivaci.

Blíženci          

Před světem se dnes uzavřete do sebe a budete dělat pouze to, co vás opravdu baví. Volný víkendový den skýtá ideální příležitost k odpočinku a relaxaci. Odpoutáte se od nudy všedního dne a zapomenete na veškeré povinnosti. Věnujte se pouze sami sobě.

Rak    

Ke svým potomkům či dětem z rodiny dnes budete velkorysí. Přestože jste šetřílci a šetrnosti se snažíte naučit i své ratolesti, dopřejete jim vše, po čem zatouží. Není to sice váš styl výchovy, ale jejich upřímná radost zastíní všechny vaše pochyby.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Sourozenec za vámi přijde pro radu, vzhlíží k vám a věří ve vaši moudrost a zkušenosti. Přestože jste měli jiné plány, neodmítnete jej a poslechnete si vše, co vašeho blízkého trápí. I když nemůžete být zcela objektivní, poskytnete mu dobrou radu.

Panna 

Vaši potomci rostou jako z vody a přišel čas, aby se naučili samostatnosti a zodpovědnosti. Začnete je proto zapojovat do domácích povinností a svěříte jim úkoly, které vyžadují velkou dávku spolehlivosti. Budete příjemně překvapení, nezklamou vás!

Váhy  

Ve společnosti svých potomků se budete věnovat dávným zálibám. Vrátíte se v čase a budete vzpomínat na své dětství. Díky zaměstnání a mnohým povinnostem týkajících se péče o rodinu jste se vzdali svých koníčků. S dnešním dnem získáte novou motivaci.

Štír     

Díky jisté informaci dnes ztratíte dobré mínění o některém z vašich známých. Přestože se budete snažit nedělat rychlé soudy, zpráva bude natolik šokující, že nebudete mít chuť s dotyčným osobně mluvit. Mohlo by se však stát, že se přeci jen unáhlíte.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Přestože jste milovníci společnosti a zábavy, dnešní nedělní den strávíte v klidu a pohodě domova. Máte nemálo věcí na přemýšlení a volný den skýtá ideální příležitost pro to, abyste si utřídili zmatené myšlenky. O samotě vám bude lépe než mezi lidmi.

Kozoroh         

Nedorozumění, kvůli kterému mezi vámi a vašimi příbuznými vládne napětí, bude dnes vlivem Slunce v Raku konečně vysvětleno. V otevřeném rozhovoru si vše vyříkáte a nepříjemná atmosféra se stane minulostí. Společně si užijete pohodové odpoledne.

Vodnář          

Seznámení s novými sousedy pro vás bude příjemnou záležitostí! Původní víkendové plány odložíte a pozvete dotyčné na skleničku vína. Zjistíte, že vaši sousedé jsou nejen příjemní, ale že s vámi mají i mnoho společného. Získáte v nich dobré přátele.

Ryby  

Rodina pro vás dnes bude na prvním místě. Díky časově náročnému zaměstnání a vedlejším povinnostem vám nezbývá mnoho volných chvilek. Dnešní den proto budete věnovat svým nejbližším a společně si vynahradíte čas, o který jste během týdne přišli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.