Horoskop na neděli 17. března: Vaše intuice vás ochrání před velkým problémem

Beran

Dnešní den věnujte péči o jiné lidi, ať už půjde o vaše blízké, nebo přátele. Naslouchejte jejich problémům a najděte pro ně vlídná a povzbudivá slova. Takové chvíle ve výsledku obohatí i vás. Naplní vás totiž radostí a pocitem vnitřního uspokojení.

Býk    

Se svými emocemi se dnes nesnažte bojovat. Nechte je volně proudit. Některé z nich vám pomohou zůstat silnými a být oporou pro ostatní, pokud to budou potřebovat. Za ty ostatní se pro změnu nemusíte před svými blízkými stydět. Pomohou vám s nimi.

Blíženci          

V tomto období kladete na své okolí vysoké nároky. Očekáváte, že bude perfektní. Vy sami se o to snažíte také. To není dobré. Každý člověk má chyby. Buďte proto k sobě i ostatním shovívaví. Dnes s tím začněte a plynule v tom pokračujte. Uleví se vám.

Rak    

Neděle je k tomu, aby se odpočívalo. Nenechte si ji proto nikým a ničím pokazit. Hlavně nemyslete na práci a související problémy, času na jejich řešení je dost během pracovního týdne. Teď je na řadě nabírání sil a zábava s rodinou nebo přáteli.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Dnes se vás bude snažit využít někdo, kdo o vás ví, že máte dobrou povahu a laskavé srdce. Nejste ale hloupí, a tak vám takové snahy neujdou. Klidně, avšak dostatečně důrazně se postavíte proti podobnému jednání. S podobnými lidmi si umíte poradit.

Panna 

Pokuste se dnes překonat únavu, nudu i mrzutost, kterým v těchto dnech podléháte. Pomůžete si tím, že nabídnete svému okolí pomoc, třeba jen v podobě milého slova nebo úsměvu. Uvidíte, že lidé obojí přijmou s radostí, která se tak přenese i na vás.

Váhy  

Dnes je hodně důležité, abyste neřešili věci, které se vás netýkají a u kterých vás nikdo nepožádal o to, abyste se v nich angažovali. I dobrý úmysl by se tentokrát obrátil proti vám. Přinesl by kopec nežádoucích emocí a pořádně zhuštěnou atmosféru.

Štír     

Vaše tělo k vám poslední dobou vysílá signály, které by se daly dešifrovat jako žádost o pozornost. Je třeba dopřát si pořádnou lékařskou prohlídku. Dnes si promyslete, který zdravotní problém se ozývá nejvíce, a je proto třeba ho řešit jako první.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

V centru vaší pozornosti bude od rána vaše kariéra. Předneste své myšlenky svým blízkým nebo přátelům a požádejte je o jejich názor. Dnes je navíc den, kdy budete názor ostatních snáze přijímat a dobře přitom odlišíte správnou radu od té špatné.

Kozoroh         

Každý člověk má jiné priority a cíle. Ani nejbližší lidé se často přes nejlepší vůli neshodnou. Vy to zažijete dnes při nedělním rodinném setkání. Nemusí z toho však být hned hádka. Pokud budete respektovat navzájem své názory, bude vše v pořádku.

Vodnář          

Na nedělní pohodu si od dětství nechcete nechat nikým sáhnout. Milujete dlouhé povalování v posteli, čtení knihy nebo sledování televize. Dnes si to klidně dopřejte. Vstaňte třeba až k obědu a vychutnávejte si pohodu. Stresu máte přes týden dost.

Ryby  

Dovolte vaší intuici, aby vás dnes ochránila od velkého problému, který jste si ostatně způsobili sami. A podle všeho tím, že jste svůj vnitřní hlas dostatečně neposlouchali. Vezměte si z toho ponaučení. Příště nebuďte tak zbrklí a přehnaně racionální.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.