Horoskop na neděli 17. prosince: Překvapí vás láska

Beran

Ve společnosti jste ve svém živlu a jak se jednou rozjedete, už vás nikdo nezastaví. Věřte, že pro svoji otevřenost a upovídanost jste u přátel velmi oblíbení. Všechno má ale svou míru. Dejte prostor ostatním a místo mluvení chvíli poslouchejte.

Býk    

Každý vážný vztah si občas projde krizí. Pokud je situace mezi vámi a partnerem na ostří nože, dobře si rozmyslete každý krok a slovo, které vypustíte z úst. Snažte se vcítit do milovaného protějšku a pochopit jeho úhel pohledu. Zachraňte váš vztah.

Blíženci          

Připravte si pro partnera překvapení a ukažte mu, že pro vás znamená víc, než si vůbec dokáže představit. Poslední dobou jste na protějšek neměli moc času, měli byste mu to vynahradit. Jakákoli maličkost z vaší strany pro něj znamená víc, než tušíte.

Rak    

Venuše ve Štíru s sebou přináší mnohá rizika. Jste od přírody velmi citliví a vnímaví lidé, což vám umožňuje vztah prožívat intenzivněji než většina ostatních. Vaše otevřenost vás ale zároveň dělá zranitelné. Dejte si proto dobrý pozor, komu věnujete své srdce.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Lev     

Nenechte se vyprovokovat pubertálními ratolestmi. Vzpomeňte si na svá mladá léta a hned všechno uvidíte jinýma očima! Alespoň dnes buďte k dětem tolerantní a kamarádští. Uvidíte, že se vám odlišný vyplatí. Buďte v klidu a urovnejte společné vztahy.

Panna 

Před Vánocemi jste na tom, na rozdíl od loňského roku, finančně dobře. Udělejte partnerovi i sobě radost a naplánujte společnou dovolenou. Ať už to bude pár dní strávených u známých či týden v zahraničí, partner to ocení více než jen pouhými slovy.

Váhy  

Zapomeňte dnes na veškeré starosti a povinnosti a udělejte si příjemný den. Přes týden jste zavalení prací a na zábavu nemáte ani pomyšlení. Proto se konečně věnujte pouze sami sobě. Udělejte si čas na své koníčky a vyrazte s přáteli na sklenku.

Štír     

Nemáte na dnešní nedělní odpoledne žádné plány? Zavolejte svým dobrým přátelům a vyrazte na návštěvu. Už dlouho jste o nich neslyšeli a budete opravdu příjemně překvapeni, až se dozvíte nečekané novinky. Užijte si klidný den ve společnosti přátel.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Je až k neuvěření, co láska s člověkem dokáže. Dejte najevo své city a věřte, že budou opětovány. Konečně si jděte za svým štěstím a na nic nečekejte. Sdílená láska vás naplní štěstím a novou chutí do života. Nemrhejte čas a rozhoupejte se k činu.

Kozoroh         

Láska si hledá nevyzpytatelné cestičky a ta vaše vás dnes znovu překvapí. I když si v mnoha věcech nejste jistí, netrapte se jimi a užívejte si vztah který, opět nabere nový směr. Ujasněte si, co je pro vás důležité a uvědomte si své obrovské štěstí.

Vodnář          

Nevíte, co přesně od vztahu očekávat? Pokud to už od počátku není jasné, otevřeně si s partnerem promluvte. Ujistěte se, že od vztahu oba očekáváte to samé. Pokud tomu totiž tak nebude, jeden z vás z toho vyjde pošramocen. Zjistěte, jak na tom jste.

Ryby  

Konečně se vám poštěstilo a sehnali jste to, po čem jste už dlouho pídili? Pochlubte se s novým úlovkem přátelům a známým, nepřehánějte to však. Sdílí s vámi radost, na druhou stranu ale závidí. Buďte proto ohleduplní a nechte si detaily pro sebe.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.