Horoskop na neděli 17. září: Pečujte o sebe a zahoďte mindráky!

Beran

Nikdy nemůžete vědět, co ve vás je. Nebojte se být spontánní a zkusit nové věci. Uvidíte, že budete překvapeni tím, co v sobě objevíte! Využijte svého nově nalezeného talentu a změňte svůj život. Žijeme přece jen jednou, nikdy není pozdě na změnu.

Býk    

Žárlivost nutně nemusí být špatná. Pokud ji udržujete v mezích, je hezkým projevem lásky. Zkuste toho využít ve vlastní prospěch a vyvolejte v partnerovi jiskřičku nejistoty. Uvidíte, že o vás bude bojovat stejně jako na začátku vztahu. Nepřežeňte to však!

Blíženci         

Máte na dnešní den domluvenou návštěvu? Nenechejte nic náhodě a dobře se na ni předem připravte. Mohlo by se totiž stát, že vás návštěva zaskočí dřív, než jste čekali. Nenechte se tím ale rozhodit a společně si užijte příjemné nedělní odpoledne.

Rak    

Jste bez partnera a stále ještě čekáte na toho pravého? Možná je načase, abyste si sundali růžové brýle a vrátili se zpět do reality. Musíte si uvědomit, že vaše požadavky na partnera jsou nesplnitelné. Nikdo není dokonalý, přemýšlejte nad tím.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Nemůžete se zbavit myšlenek na vašeho bývalého partnera? Musíte si uvědomit, že návrat k dávné lásce je nereálný. Snažte se zapomenout. Hledejte útěchu v zaměstnání a svých dobrých přátelích, uvidíte, že to brzy přejde. Zpřetrhejte vazby s minulostí.

Panna 

Dnes nemáte svůj den, milé Panny. Nejvíce se to projeví na vašich blízkých vztazích. Cítíte se jako na houpačce a nevíte, co si myslet. Rada hvězd? Zbytečně nepřemýšlejte. Nedělejte nic náročného a snažte se odpočívat, pokud je to možné, o samotě.

Váhy  

Jste soutěživí? Pokud všem rádi dokazujete svoje kvality, dnešní den si určitě užijete. Přijměte výzvu k soutěži, ať už se jedná o osobní, či pracovní záležitosti. Nechte v sobě probudit pravého soutěživého ducha a jděte nekompromisně za svými cíli!

Štír     

Nevěříte si? Jsme tak krásní, jak se cítíme. Začněte o sebe pečovat a buďte spokojeni sami se sebou. Uvidíte, že sebevědomí s vámi udělá opravdové divy. Užijte si obdiv okolí a konečně si jděte za tím, co jste si vždycky přáli. Zahoďte své mindráky.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Jste mladí, nevybouření a milujete zábavu. Váš partner je velice tolerantní a do jisté míry to s vámi sdílí. Měli byste si však otevřeně promluvit o tom, co chcete. Věřte tomu, že vaše partner už přemýšlí o budoucnosti. Dobře si rozmyslete, co si přejete!

Kozoroh         

Jste v dlouhodobém vztahu a spokojenější než kdy jindy? Pokud máte pocit, že je to konečně to pravé, možná je načase posunout vztah do jiných dimenzí. Pokud přemýšlíte nad tím, že založíte rodinu, nastala na to vhodná doba. Jděte si za svým štěstím.

Vodnář           

Jste atraktivní, bystří a vašemu osobnímu kouzlu jen málokdo odolá. Díky tomu všemu a mnoha jiným věcem jste přímo magnetem pro opačné pohlaví. Je dobře, že jste vybíraví. Není jediný důvod hrnout se do vztahu. Dejte si načas a vyberte toho pravého.

Ryby  

Máte problémy se závazky? Musíte si uvědomit, že život není jedno velké dobrodružství a že každá zábava jednou končí. Pokud se vám naskytne příležitost k tomu se usadit, měli byste si dobře rozmyslet vaše rozhodnutí. Eventuálně se usadit musíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.