Horoskop na neděli 18. února: Čekají vás nezapomenutelné zážitky

Beran

Neměli byste všem vnucovat své názory. Je důležité, abyste se nechali vyjádřit i ostatní. Dnes na to pamatujte a zkuste zkrotit svou silnou osobnost. Uvidíte, jak všechno půjde snáze a atmosféra bude přátelská. Můžete tak vyřešit i složitější věci.

Býk

Pokud vám některé nečekané události ztenčily konto více, než by bylo vhodné, nepropadejte panice. Začněte dnes přemýšlet o tom, že byste si mohli dočasně přibrat k práci nějakou brigádu. A zkuste se po ní rovnou poohlédnout, nabídek je všude dost.

Blíženci

Jste sice dynamické osobnosti, přesto je naprosto zbytečné, abyste svou energií plýtvali na něco, co vám nic nepřináší. Měli byste být trochu sobečtější a myslet více na sebe. Dnes popřemýšlejte o tom, co vás v životě brzdí a okrádá o čas i sílu.

Rak

Mars ve Vodnáři vám dnes dopřeje příjemný den. Pokud vyrazíte někam na výlet či trávíte víkend mimo město, čekají vás nezapomenutelné zážitky. A bude to stejné i tehdy, když nejste zrovna v přírodě, ale třeba na prodlouženém víkendu ve větším městě.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev

Někdy sice trpíte nedostatkem pokory, ale blízcí a přátelé jsou už u vás na to zvyklí, takže to už ani neřeší. Navíc vás znají jako člověka, na kterého je spolehnutí a kdo je nenechá v případě nouze na holičkách. Dnes vás příbuzný požádá o pomoc.

Panna

Vaše finanční situace vám nedovoluje příliš si vyhazovat z kopýtka, takže se zřejmě budete muset dnes vzdát výletu či drahého oběda v restauraci. Nemusí vám to vadit, výlet nahraďte procházkou a najezte se doma. Můžete si dělat přece i malé radosti.

Váhy

Dnes se bude zájem vašich blízkých točit okolo vás. Zaprvé budete ohromovat všechny okolo svým vtipem a bystrým postřehem, zadruhé si vás vaše rodina chce užít. Během týdne na sebe totiž nemáte moc času, tak to chtějí blízcí dohnat aspoň v neděli.

Štír

Užívejte si neděli. Budete se od rána cítit odpočatí a budete mít chuť na neobvyklé zážitky. V tom vám nic nebrání, důležité je, abyste to nepřehnali. Musíte si přece nechat v rezervě síly, které budete potřebovat v příštím týdnu. Tak všeho s mírou!

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Dnes budete ve všem neobyčejně nedočkaví. Půjdete tím všem okolo dost na nervy a budete pokoušet jejich trpělivost. Ale takové dny jsou a vaši blízcí už jsou na vaše občasné excesy docela zvyklí, takže je na druhou stranu zase moc nepřekvapíte. 

Kozoroh

Je pro vás důležité mít jasno v tom, čeho v životě chcete dosáhnout a kam směřujete. Dnes budete nejspíš v duchu probírat svůj život včetně vztahů a kariéry. Cítíte, že nemůžete žít jen tak, aniž byste byli věrní svým nejniternějším přesvědčením.

Vodnář

Využijte potenciálu tohoto měsíce a zkuste udělat něco pro své zdraví a také kondici. Vyzkoušejte detoxikační kúru a zvyšte příjem čerstvého ovoce a zeleniny. Dnes si můžete promyslet, co pro sebe v tomto ohledu ještě můžete udělat, a začněte s tím.

Ryby

Dnes si dávejte pozor na to, abyste se zbytečně s někým nepustili do prudké výměny názorů. Máte k tomu od rána nakročeno a podvědomě si vyhlížíte potencionální oběť. Svůj přetlak si raději vybijte nějakou sportovní aktivitou nebo fyzickou prací.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.