Horoskop na neděli 19. března: Dnes vás čeká nepříjemné překvapení

Beran

Merkur dnes vstupuje do Berana a vy se necítíte ve své kůži. Pokud se chcete vyhnout ošklivým scénám, nedohadujte se se svým protějškem o maličkostech, také neměl právě ideální den. Snažte se být proto tolerantní a užijte si pohodovou neděli bez hádek.

Býk    

Konečně jste se dočkali vytouženého volna. Naplánujte si dnešek společně s milovanou osobou. Stravte společně pohodový den a dosyta si užijte společnosti člověka, který pro vás tolik znamená. Nedělní odpoledne se pro vás stane krásnou vzpomínkou.

Blíženci         

Uvědomte si, jak obrovské máte štěstí. Ve vztahu i po letech prožíváte pocit harmonie a lásky, práce vám jde od ruky a všechno klape tak, jak má. Nebuďte na sebe tak nároční a buďte spokojení s tím, co máte. Přestaňte se srovnávat se svým okolím.

Rak    

Vaši nejbližší se vás budou snažit vytáhnout mezi lidi. Pokud jste ale unavení zdvořilostními konverzacemi a rádi byste si užili chvíli klidu, neváhejte a členům rodiny to vysvětlete. Děláte pro ně, co jim na očích vidíte. Váží si toho a budou mít pochopení.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Udělejte si dnes odpočinkový den a vyrazte se svými přáteli na sportovní akci. Ať už se zúčastníte aktivně, či jako diváci, užijete si skvělou neděli. Jaro už je za dveřmi a nastává příjemnější a slunečnější část roku. Nalaďte se na pohodovou vlnu.

Panna 

Nejste si jistí, co očekávat od nově se rozvíjejícího vztahu? Pokud víte, co hledáte, neváhejte si o tom se svým protějškem promluvit. Je lepší, když si uděláte jasno hned od začátku. Mohlo by se stát, že s partnerem nesdílíte stejný žebříček hodnot.

Váhy  

Zaveďte domácí pravidla a s rodinnými příslušníky si ujasněte, kde jsou hranice. Vaše ratolesti začínají odrůstat z dětských plenek a je třeba, aby se zavedl řád, podle kterého se budete společně řídit. Vyhnete se tak do budoucna zbytečným konfliktům.

Štír     

Máte v hlavě zmatek? Udělejte si dnes den sami pro sebe. Vyrazte na výlet do přírody a stravte den se svými myšlenkami. Čas od času je potřeba si ujasnit, co vlastně od života chcete. Pomůže vám to udělat důležité rozhodnutí. Buďte konečně spokojení.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Není váš protějšek právě velkým romantikem? Je perfektní v mnoha jiných ohledech, a pokud vás mrzí, že není typickým princem na bílém koni, buďte těmi, kdo vnese do vztahu romantiku. Užijte si svůj vysněný večer a nezapomenutelnou noc plnou vášně.

Kozoroh         

Připravte se na to, že dnešní vstup Merkuru do Berana by vám mohl přinést nepříjemná překvapení. Pokud se od protějšku dozvíte informaci, která vás rozruší, snažte se si udržet chladnou hlavu. Jistě to teď z vašeho pohledu vypadá mnohem hůř, než jaké to je.

Vodnář           

Posledních pár týdnů u vás doma vládne dusno. Všichni máte své problémy a jste unavení, což společně s vaší temperamentní povahou vede k častým konfliktům. Naplánujte si na dnešek rodinný program, společné záliby utuží vzájemné vztahy.

Ryby  

Už delší dobu si děláte velké plány? Poraďte se s přáteli a svěřte se jim se svými budoucími záměry. Můžete si být jistí, že vás budou plně podporovat. Máte velké štěstí, že jste obklopeni lidmi, kteří se za vás postaví, ať už je situace jakákoli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.