Horoskop na neděli 2. července: Dnes omluva stačit nebude

Beran

V neděli budete přemýšlet o tom, co od života doopravdy očekáváte a zda směřuje tam, kam chcete. Budete probírat všechny oblasti života včetně vztahů a kariéry. Zůstaňte přitom věrní svým přesvědčením a nejhlubším pocitům. Nelámejte nic přes koleno.

Býk    

Můžete si oddechnout. Včera začal nový měsíc, který napraví mnohé nemilé události z toho minulého. Planety se na vás začínají usmívat, a tak se vám dost uleví. Neděli proto věnujte odpočinku po náročném období, zasloužíte si to a těšte se na příští dny.

Blíženci          

Kroťte dnes svou netrpělivost, a to i když máte pocit, že věci okolo vás stagnují a nic se neděje. Přehnaná horlivost by vám právě teď mohla přinést problémy. V tomto období raději přemýšlejte nad svými plány a poraďte se o nich s rodinou či přáteli.

Rak    

Dnes se vám podaří pořádně zahýbat žlučí někomu z rodiny nebo sousedů. Nezbývá vám nic jiného než promyslet možnost nápravy. Omluva je jenom prvním krokem, musíte udělat také něco, čím nepříjemnost vynahradíte. Jistě na nějakou možnost přijdete.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Lev     

V neděli si uvědomíte, jaké máte štěstí. Máte kolem sebe totiž lidi, kteří vás dobíjejí svým optimismem a smyslem pro humor. Pomáhá vám to vidět svět jinou optikou a snáze překonáváte chvíle, kdy vám není zrovna do skoku. A to je opravdové bohatství.

Panna 

Mnozí z vás dnes pocítí menší výdrž a úbytek energie. Je to varovný signál vašeho těla. Pochopte, že je čas zvolnit. Nechte věci, které nejsou důležité, jenom tak plynout a uvolněte se. Neděli věnujte tomu, že budete relaxovat. Vážně to potřebujete.

Váhy  

Dnes vynakládejte svou energii rozumně a neplýtvejte jí na činnosti, které vám nic nepřinášejí. Děláte to pro sebe. Pokud ze svého života odstraníte vše, co vás brzdí a ubírá vám čas i síly, budete pak schopní zvládnout více přínosných záležitostí.

Štír     

Včera začal nový měsíc a vy si budete dnes dělat plány, jak ho co nejlépe využít. Zařaďte do nich i aktivity, které upevní vaše zdraví a kondici. Protáhněte si tělo jízdou na kole anebo v posilovně a nevymlouvejte se, že nemáte čas. Brzdí vás jen lenost!

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Nemůžete pořád všem vnucovat své názory. Pokud chcete udržet s okolím přátelské vztahy, pak musíte nechat ostatní vyjádřit svůj názor. Zkroťte proto dnes svou silnou osobnost a buďte více pokorní. Jinak si vysloužíte pověst arogantního chytrolína.

Kozoroh         

Pokud dnes narazíte na lidi, kteří nejsou dobře naložení, vyhněte se jim. Mohli byste se s nimi snadno dostat do prudké výměny názorů, a to jak v pracovní oblasti, tak i co se týká vztahů. Jejich sebevědomí navíc narostlo do pořádně závratných výšek.

Vodnář          

Věnujte se opravdu jenom tomu, čemu doopravdy chcete. Nepodřizujte se přáním ostatních, udělejte si svůj program. Vaši blízcí pochopí, že to není nic proti nim, a rádi se k vám přidají. Prožijete hojivou, uklidňující neděli mezi milovanými lidmi.

Ryby  

Už jistou dobu máte sklony k netrpělivosti. Uvědomte si, že všechno nejde zařídit hned a věci mají svůj čas i místo. Ve vašem zájmu je, abyste se naučili více ovládat a uměli vyčkat na ty správné příležitosti. Tak si to můžete začít zvolna trénovat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.