Horoskop na neděli 20. srpna: Hlídejte si jídelníček, radí hvězdy

Beran

Můžete odhalit skryté či neočekávané zdroje, ať už jde o peníze, nápady, anebo cokoliv jiného. Najít můžete i překvapivého spojence a rovněž si užívat úžasného obratu ve vztahu. Vše je možné, tak mějte všechny smysly nastražené, ať o nic nepřijdete!

Býk    

Příbuzné si člověk nevybírá, a pokud se rozhodnou přijet na návštěvu, nedá se nic dělat. Otráveným vzdycháním ničemu nepomůžete. Připravte občerstvení, zkuste být milí a usmívejte se. Nakonec to bude jistě bezva odpoledne a dozvíte se plno novinek.

Blíženci         

Možná se dnes rodina pobaví na váš účet. Budete se svým blízkým totiž snažit něco vysvětlovat tak vehementně, že vaše analýza bude sice dokonalá, ale natolik obšírná, že zapomenete, co že jste to vlastně původně chtěli udělat. I to se stává.

Rak    

Jestli máte s někým spory a rádi byste se usmířili, zkuste to právě dnes. Podejte ruku ke smíru a uvidíte, s jakou reakcí se setkáte. Pokud vás druhá strana odmítne, nic s tím nenaděláte. Ale ani se tím netrapte, udělali jste vše, co jste mohli.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Pokud vás trápí nějaké zdravotní problémy, pravděpodobně je za nimi dlouhodobé přetížení a stres. Ani jedno, ani druhé nezmizí ze dne na den, přestože jste pocítili příliv energie. Měli byste omezit práci i nervové vypětí a raději si zajít k lékaři.

Panna 

Co si takhle udělat zahradní slavnost? A ne ledajakou. Uvařte si s přáteli něco dobrého vlastníma rukama a poseďte spolu u talířů s voňavými pokrmy. Pochutnáte si a ještě si skvěle popovídáte. Můžete to pojmout třeba jako prima rozloučení s létem.

Váhy  

Pocit, že se věci dějí jinak, než chcete, vás může nyní pronásledovat poměrně často. Život jako by dostal pomalejší tempo a okolnosti bránily prosazení sebe sama a různých změn. To může vést k frustracím a špatné náladě. Bude to chtít trpělivost.

Štír     

Rádi se podělíte o své zážitky, nápady a plány se všemi okolo. Problém je v tom, že v nich vždycky figurujete jako někdo, kdo je neomylný, všechno umí a všemu rozumí. A hlavně nikdy nedělá chyby. Zvolněte, jinak budete před lidmi vypadat hloupě.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Neptun je v opozici Slunce a vy vlivem toho hledáte odpovědi na vaše otázky, které vám vycházejí z hloubi duše. Nechcete nechat svou mysl odpočívat, dokud na ně nenajdete uspokojivé odpovědi. Zkuste si o nich promluvit i s někým z rodiny!

Kozoroh         

Chtít někomu pomoci a také to udělat je vzpruhou pro vaši psychiku. Přemýšlíte, jak dát svým myšlenkám formu a převést je do reality. Kromě svých příbuzných uvažujete i o těch, kteří nikoho nemají a pomoc také potřebují. Jistě najdete správný způsob!

Vodnář           

Budete se potýkat s přáním získat něco, co nemůžete mít, a vaše nálada podle toho bude vypadat. Zkuste být skromnější a spokojení s tím, co máte. Díváte se příliš daleko a příliš vysoko a uniká vám, že opravdu nejcennější poklady už máte dávno doma.

Ryby  

Nastal ideální čas pro to, abyste se s péčí ujali také svého zdraví. Máte sice k dispozici hodně energie, ale její zdroje nejsou nevyčerpatelné. Nezapomeňte na preventivní vyšetření a také na fyzickou aktivitu. Vhodná by byla i úprava jídelníčku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.