Horoskop na neděli 21. ledna: Dopřejte si radost z maličkostí

Beran

Dopřejte si dnes volno a dodělávky v domácnosti už opravdu nechte na starost svým nejbližším, ať promluví i jejich představivost. V jejich, rovněž, kreativních hlavách může vzniknout i nápad na originální společnou dovolenou s těmi nejbližšími.

Býk

Láká vás vůně dálek – tam, kde je teplo a kde se budete tetelit blahem. Slunce, moře, pláž. Co vy na to? Necháte se jejím hezkým dobrodružným nábojem nakazit a začnete se poohlížet po nějakých zájezdech, kam byste mohli vyrazit, ideálně s rodinou?

Blíženci

Zkuste se podívat do diáře, zda jste si na dnešek naplánovali nějaké domácí činnosti. Pokud ne, pak vyrazte směle ven za zábavou, odreagování vám udělá dobře. A pokud už budete muset smýčit, pak si pusťte alespoň motivační hudbu a přiberte pomocníky.

Rak

Planetární dobrodějové hlásí, že zisky mohou přijít ze společného podnikání, z výrazné spolupráce s partnery, včetně životního protějšku, a ze schopnosti zachovat si chladnou hlavu. Činnost pro starší lidi, reality, investice do hotelů a restaurací.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev

Výhodnou oblastí se jeví například starší stavby a budovy, pozemky, oblast zdravotnictví či moderní elektronické přístroje. Bude-li některá záležitost vyžadovat odklad, nenechte se odradit. Kdo si počká, ten se dočká! A dnes je neděle, tak odpočívejte.

Panna

To, co dlouho trvá, vás dnes bude odrazovat, ale nesmíte se nechat, uvidíte, že s dobrou náladou toho zdoláte mnohem více, než jste si předsevzali. Vaši blízcí na vás budou po právu pyšní. Tak si dopřejte také radost z maličkostí okolo.

Váhy

Vliv blížícího se čtvrtečního úplňku ve Lvu přinese změny. Tento úplněk osvětluje finance, které sdílíte s ostatními. Někdo z vašich bližních získá větší příjem. Také se vám může podařit rozmnožit finance, které máte společné se svým protějškem.

Štír

Nejdůležitějším člověkem ve vašem životě zůstává i nadále kdosi, kdo slíbil, že se změní, ale zatím se mu to nepovedlo. Ale stále jde o výzvu, kterou musí zvládnout sám, a vy mu věříte, přestože vám intuice říká, abyste nic neponechávali náhodě.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Touha po věcech přinášejících potěšení může způsobit nákupní horečku, zde však retrográdní Uran v Býku mírně varuje. Nákupy za velké peníze odložte raději až na konec příštího týdne, kdy se tato moudrá planeta bude pohybovat už dopředu.

Kozoroh

Banky se nyní stávají ústavy, které šveholí ve váš prospěch, můžete tudíž vyřídit hypotéku či například výhodné pojištění. Hvězdy nabádají, abyste se nenechali odradit nikým, kdo by vám chtěl vaše finanční plány zkřížit, hledejte tedy informace, koumejte.

Vodnář    

Vliv blížícího se úplňku ve Lvu na vaše znamení bude patrný především v oblastech vaší profese. Zaměřuje se na vaši kariéru a záležitosti profesní specializace, mnohé nejasnosti se osvětlí. Máte šanci vylepšit pozici a získat v práci větší autoritu.

Ryby

Snažte se být k vašemu blízkému okolí, k těmto potencionálním savcům, více nekompromisní a naučte se říct jasně a zřetelně ne. Jinak se připravte na to, že s jídlem roste chuť a budete na to doplácet více. Pro blaho je potřeba vytyčit hranice.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.