Horoskop na neděli 22. ledna: Dnes bude dráždit provokativní Uran

Beran

Dnes dáte na moudrost svých blízkých. Rodiče vám pomohou s rozhodnutím, ať už se týká úprav ve vaší domácnosti, nebo otázky zlepšení partnerství. Jejich zkušenosti na vás dnes zapůsobí dost výrazně, a navíc vás rodiče dokážou finančně podpořit. V duši pak budete mít jasněji, což vám hned dodá větší sebedůvěru.

Býk    

Budete mít dostatek soudnosti. I když viditelně budete mít šťastnou ruku, a tak se vám může dobře nakupovat, čekáte na názor protějšku. Domluvit se na veškerých změnách v domácnosti s partnerem bude nutné, protože nežijete sami. Tak budete oba spokojenější a budete se večer k sobě chovat něžněji.

Blíženci          

Čeká vás poměrně dynamický den, což je způsobeno posledním dnem retrográdní fáze planety Uran. Až do půlnoci hodlá tento provokatér ve své pozici setrvat a dráždit vaši citlivou náturu. Budete muset do jídelníčku doplnit stravu bohatou na energie a zaplnit svou mysl optimistickými a pozitivními myšlenkami. Nedejte se.

Rak    

Můžete si dovolit mnohem více, než si myslíte. Proto budete ochotní domluvit si schůzku s člověkem, který vás evidentně zajímá v erotickém ohledu. Dokážete se pěkně upravit a vesele naladit, takže to mezi vámi bude jenom jiskřit. To vám dodá důvěru, že vaše budoucnost v lásce bude více než uspokojující.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Dnešní relaxace vám dodá energii do dalšího týdne. Takže budete ochotni věnovat se uvolnění těla i duše. I když občas budete vyrušovaní nutnou prací v domácnosti a tím, že budete pomáhat partnerovi, svou pohodu zase brzy najdete. A dokážete se naladit i pro něžnosti v partnerském vztahu.

Panna 

Vlivem včerejšího novoluní pocítíte nové sympatie ke členům své rodiny. Dokážete k sobě být milí a ohleduplní, při společném setkání projevíte smysl pro humor. A budete více tolerovat vztahy, které vaši blízcí prožívají. Proto vám bude lépe a partner vám svěří něco, co vás nadchne hlavně ve vašem soukromí.

Váhy  

Získáte novou sebedůvěru. Partner vám totiž vlije do žil novou energii, kterou potřebujete jak kvůli práci, tak i pro partnerský vztah. Takže se hodně snažíte, abyste si lépe porozuměli a strávili spolu pěkné chvilky. Budete také myslet na erotické uspokojení, které vám dnes večer určitě nebude chybět.

Štír     

Můžete víc myslet na svou budoucnost. Přátelé vás totiž podpoří ve vašich plánech, na které vám nebudou stačit síly. Když jim ukážete svou důvěru a pozitivní náladu, pak domluva s nimi bude přirozená. Váš protějšek také dokáže ocenit, že máte chuť se víc snažit ve vlastní domácnosti. To vás večer potěší.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Budete mít štědrou náladu. V obchodech tedy utratíte více peněz, než byste chtěli. Nebudete ale schopní odpustit si něco výjimečného, protože to k neděli patří. Protějšek vám naštěstí nebude nic zvláštního vyčítat, což vám do duše přinese klid. Vaše chování v ložnici mu navíc dokáže zlepšit náladu.

Kozoroh         

Rychle se dostanete z kocoviny, která se ve vás po včerejšku usídlila. Budete totiž myslet na to, jak můžete uspokojit svého partnera. Nepůjde jen o erotiku, ale také o dobrý a velký oběd. Vyberete jen ty nejlepší suroviny a budete se snažit povídat si spolu o příjemných věcech. Čeká vás tedy skutečná pohoda.

Vodnář          

Nová láska se bude rozvíjet pomalu, ale jistě. Proto dnes strávíte čas ve společnosti známých, kteří vám budou sympatičtí. Zároveň ale myslíte na protějšek, který by se měl bavit. Protože už budete dobře znát jeho koníčky, sledujete, jak se baví. Dokáže se k vám také zachovat něžněji, což vás naladí.

Ryby  

Znovu se sblížíte se ztracenými kamarády. Domluvená schůzka se dnes vyvede, i když přijdou zádrhele v komunikaci. Potom se však budete spolu dobře bavit a nebudou vás zajímat jenom vzpomínky. Budete se chtít ptát na jejich partnerské vztahy a chuť znovu se s vámi setkat. Dobrá nálada vás už potom neopustí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.