Horoskop na neděli 22. října: Merkur vás dnes varuje

Beran

Merkur dnes vstupuje do Štíra, a tím je aktivováno něco z vašeho osobního života. Ať se jedná o lásku, nebo například vaši image, je patrno vysoké nasazení. Můžete dosáhnout i věcí, v něž byste ještě před nějakým časem nedoufali, a nyní se to podaří.

Býk    

Pozornost si může vyžádat nějaké pochybení v chodu domácnosti nebo dlouhotrvající rodinný spor. Domácí atmosféru mohou příjemně oživit vaši dobří přátelé, snažte se s nimi o častější kontakt. V zaměstnání je třeba zachovávat dostatečnou koncentraci.

Blíženci          

Co se týče pomoci, dokážete ji poskytnout i na úkor sebe sama. Právě teď nastává čas, kdy můžete svým rodinným příslušníkům vyjít vstříc. Merkur dnes vstupuje do Štíra a dává vám komunikační dar, takže snadno rozklíčujete, kdo a co ve vaší rodině potřebuje.

Rak    

Dnes budete zpytovat rodinné svědomí. Máte totiž tolik povinností, že na rodinu už nemáte dost času a sil, abyste vyšli vstříc všem požadavkům. To s sebou samozřejmě nese nevoli vašich milovaných a dnes bude ideální doba pro to ji hezky zažehnat.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Bude zapotřebí se trochu přičinit, protože jinak budou některé projekty, na kterých vám záleží, stávkovat, což rozhodně není to, co byste v těchto dnech potřebovali. Nebojte se proto být více akční, odpočinek si vynahradíte později, teď do pedálů.

Panna 

Dost možná se v rodině musíte popasovat se situací, s níž si nevíte rady. Hodit se bude momentální sebejistota, které nemáte nedostatek. Navíc na danou záležitost nejste sami, ale chytrých hlav se sejde hned několik. A jak je známo, víc hlav, víc ví.

Váhy  

Váhy se učí věřit v sebe sama a vítězí v souboji s vlastní vůlí. O víkendu máte šanci vylepšit soukromý život a zbavit se nešvarů, které vás drží při zemi. Ať jde o závislost na cigaretách, nebo strach z neúspěchu v lásce, můžete jim dát sbohem.

Štír     

Zapůsobí na vás přechod Merkura do vašeho znamení. Lze očekávat nějakou zprávu ohledně vaší práce a aktivovány jsou taktéž záležitosti ohledně zdravotního stavu. Vyplatí se zvolnit tempo a věnovat se sami sobě. Kdy jindy než nyní právě při neděli.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Dostanete se tento den k něčemu, na co jste si brousili zuby už delší dobu, ale stále jste se k tomu nemohli dostat. Budete mít navíc příjemný pocit, že to přichází ve správnou chvíli, kdy jste připraveni si to naplno užít. Doma vládne poměrně klid.

Kozoroh         

Ve finanční oblasti se pohybujete na tenkém ledě a hrozí, že můžete ztratit horentní sumy! Obloukem se vyhněte kasinům i hazardním hrám. To, co začne jako nevinná zábava, by vás vyšlo draho. Nečekáte, že by vás závislost mohla semlít tak rychle.

Vodnář          

Do popředí se dnes dostávají debaty se sourozenci. Je také možné, že uslyšíte novinky o nějakém společenství, které vás zajímá. Můžete si dopřát všeho, co hrdlo ráčí, jenom nezapomínejte při dnešku i na správnou míru. To je potřeba.

Ryby  

Na vaše znamení bude mít Uran v trigonu s Plutem příznivý vliv. Jsou aktivovány dobré zprávy ohledně financí. Může se jednat o vaše povýšení a zvýšení platu, což už jste si přáli mnohem déle. Tak to oslavte s vaší rodinkou nebo přáteli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.