Horoskop na neděli 23. dubna: Den je vhodný na přátelská setkání

Beran

Neděle vám přinese mimořádnou informaci, kterou můžete využít ve svůj prospěch. Jste totiž mistři v tom, jak se skvěle chopit všeho, co vám osud nabízí. Nejste z těch, kteří se nechávají životními událostmi válcovat, ale máte je vždy pevně v rukou.

Býk    

Vyrazíte v neděli někam na návštěvu anebo k vám nějaká přijde? Pak nepřehlížejte signály, které se k vám dostanou. Láska totiž může v těchto dnech přijít nečekaně a zrodit se i z dlouhodobého přátelství. Vnímejte proto, co vám říká váš vnitřní hlas.

Blíženci          

Máte vrozený diplomatický talent, a tak vás dnes rodina požádá, abyste se podíleli na uklidnění názorových neshod v širším příbuzenstvu. Nakolik bude vaše mise úspěšná, to sami netušíte. Pomoc ale neodmítnete. Podotknete však, že nic nezaručujete.

Rak    

Neděle se rýsuje jako klidný den. Zkrátka bude taková, jaká má v ideálním případě být. Můžete si odpočinout a věnovat se svým koníčkům. Ty jsou skvělým ventilem, kterým se dá upustit stres. Vzpomeňte si, kdy jste naposledy měli čas jen sami pro sebe!

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Pokud máte zahrádku, vydejte se dnes na ni. Věnujte se jarním pracím a dýchejte čerstvý vzduch. Pokud není vaše království v zahrádkářské kolonii, kde se můžete poradit s ostatními zahrádkáři, vezměte si někoho zkušeného s sebou. Bude to jednodušší.

Panna 

Přestože je dnes den určený k odpočinku, nevyhnete se různým nepříjemným momentům. Pokud však využijete svých vrozených diplomatických schopností, vybruslíte z každé situace v pohodě. Těžkosti vám nehrozí. Dokonce dokážete smířit i rozhádané strany.

Váhy  

Zavolejte dnes těm přátelům, kteří jsou vám nejbližší, a domluvte si setkání. To je totiž přesně to, co vám zlepší náladu a doplní energii na příští týden. Pobavíte se spolu, vyměníte si novinky a můžete si i lehce postěžovat. Na nářky ale zapomeňte!

Štír     

Dnes na vás padne neodolatelná chuť prolenošit celý den. Pokud vám v tom nic nebrání, klidně své touze vyhovte. Jeden náročný týden máte za sebou, další před sebou. Důležité proto je, abyste zregenerovali tělo i mysl způsobem, jenž je vám příjemný.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Dnešní den se bude točit okolo právních záležitostí. Někdo z vašich přátel nebo příbuzných se vás zeptá, jestli neznáte dobrého právníka. Dostal se totiž vlastní nedbalostí do problémů. Proberete své kontakty a rozhodíte sítě také mezi další známé.

Kozoroh         

Neděle nebude tentokrát příliš příjemný den. Události, které nemůžete ovlivnit, dokonce zhatí některé vaše plány. Čas od času se to stane každému, není třeba si kazit náladu na celý den. Najděte si tedy náhradní program a radujte se i z maličkostí.

Vodnář          

Většinou v poslední době děláte více věcí najednou. Váš neutuchající elán je však pro vaše okolí zničující. Snaží se vám přizpůsobit a moc se mu to nedaří. Dnes tedy berte ohled na své blízké a aspoň jeden den se podvolte jejich tempu a programu.

Ryby  

Přichází ideální čas pro studium a získávání nových informací. Neděli využijte k tomu, abyste se podívali, co pro sebe v tomto ohledu můžete udělat. A věřte, že toho není málo. A to i tehdy, když už dávno nejste ve věku studentů. Nikdy není pozdě!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.