Horoskop na neděli 24. prosince: Užijte si den s nejbližšími

Beran

Dnes nejen vstanete se skvělou náladou, ale ještě si užijete tvořivosti a vyzdobíte nádherně celý příbytek. Nejenže vás to bude hodně bavit, ale zapojíte i ostatní členy rodiny. Pospolu si užijete hodně legrace, a naladíte se tak na sváteční večer.

Býk    

Nemusíte očekávat žádné katastrofy. Celý den strávíte sledováním pohádek v očekávání, co připraví večer. Kůstka nikomu nezaskočí, a dokonce se vám ani stromeček nepodaří podpálit. Štědrý den se zkrátka vydaří a vy si ho s blízkými velmi užijete.

Blíženci          

Dnes vás nebude zajímat nic kromě těch nejbližších. Den věnujete rodině a budete si užívat nejen její přítomnosti, ale i toho, že jste po dlouhé době zase všichni pohromadě. Zavzpomínáte na minulé společné zážitky a budete se cítit velice příjemně.

Rak    

Celý den budete netrpělivě čekat na to, až se začnou rozdávat dárky a uvidíte výrazy těch, které jste obdarovali. Nakonec budete velice spokojeni, jelikož se přesvědčíte o tom, že jste rozdali spoustu potěšujících dárečků. To je vám tím nejcennějším.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku 2024 těšit? Zjistěte to již nyní a přečtěte si HNED svůj měsíční horoskop!

Lev     

Dnešní den pro vás bude velkolepý především v tom, že si uvědomíte dary, které jste dříve považovali za samozřejmé. Přestanete si vážit věcí hmotných a začne vám daleko více záležet na citech, pocitech a osobních vztazích. O to nebudete mít nouzi.

Panna 

Budete si užívat jen přítomnosti rodiny a zapomenete na všechny problémy, které vás trápí. Dnešní den pro vás bude příjemným zpestřením celého roku a budete si přát, aby nikdy neskončil. Užijte si každého momentu a radujte se ze své společnosti.

Váhy  

Budete šťastní a spokojení a nikdo vám tento pocit nebude moci vzít. Udělá vám radost, že si všichni užívají svátky a hezky se k sobě chovají. Budete si jen říkat, že je škoda, že tomu tak není po celý rok. I když to můžete použít jako novoroční přání.

Štír     

Nejenže si užijete den po boku svých nejbližších, ale ještě se odreagujete tak, jak už se vám to opravdu dlouho nestalo. Potěšíte své bližní hezkými dárky a budete si užívat neposkvrněné vánoční atmosféry. Jen pozor na rybí kůstky, bývají zrádné!

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

S milovanou osobou budete v kontaktu, což vás naplní neskonalým pocitem štěstí. Budete se snažit hovory udržovat co nejdéle jen proto, abyste měli pocit, že spolu můžete být co nejdéle. Není však třeba paniky, tato osoba to cítí stejně jako vy.

Kozoroh         

Budete se radovat z příjemných chvil. Zejména po boku bezstarostných dětí se budete cítit doopravdy skvěle. Věnujte jim veškerou svou pozornost a zavzpomínejte také na své dětství, naplní vás to radostí, ale také trochu sentimentální vlnou pocitů.

Vodnář          

Den bude probíhat v klidném duchu bez jediného zaškobrtnutí. Vše poběží jako po másle, bez jakéhokoliv stresu a vy si budete užívat chvil se svými nejbližšími, mezi kterými se budete cítit skvěle. Se stavem svých rodinných vztahů budete spokojeni.

Ryby  

Vánoce si užijete jako málokdo. Budete se radovat z přítomnosti všech zúčastněných a ještě si kromě pohodové atmosféry užijete i spoustu legrace. Při rozbalování dárků si budete užívat radostných pohledů a už budete plánovat co koupit příští rok.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.