Horoskop na neděli 24. září: Hvězdy dnes varují před alkoholem!

Beran

Máte za sebou náročný týden a není divu, že byste si rádi dopřáli odpočinek podle svého gusta. Hvězdy ale důrazně doporučují, abyste brali maximální ohledy na své blízké. Dnešní rodinný program totiž může zásadně ovlivnit dění v nadcházejícím týdnu.

Býk    

Ratolesti najdou odvahu, aby za vámi přišly s problémem, který jim leží na srdci už nějakou dobu. Nereagujte podrážděně a za každou cenu se snažte udržet emoce na uzdě. Klíčové totiž je, že se přišly poradit za vámi. Už to by vás mělo hřát na srdci.

Blíženci          

V soukromí se vám nedaří tak, jak byste si přáli. Proto utíkáte k přátelům nebo do bujaré společnosti, kde se černé myšlenky snáz rozplynou. Hvězdy důrazně varují před konzumací alkoholu. Zábrany by vzaly za své a hrozí, že uděláte velkou chybu.

Rak    

Vyplatí se nechat telefon vypnutý a e-mailovou schránku nevyzvednutou. Ne všechny novinky budou pozitivního rázu. Proč byste si měli kazit víkend! Nejlepší program na neděli slibuje rodina. Dobře ví, co na vás platí, tak se nechte unést do přírody.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

V závěru týdne můžete pomýšlet na sblížení s osobou, která je opravdu top. Platonicky zamilovaní Lvi se rozhodnou udělat první krok k oslovení svého idolu. Určitě nemáte co ztratit. Pokud o vás neprojeví zájem, uvolní vám to ruce k dalšímu hledání.

Panna 

Poslední den týdne otevírá příležitost k zásadní životní změně. Do nového týdne můžete vstoupit jako úplně jiní lidé. Sice se to na počátku může zdát jako bláznivý nápad, s každou další hodinou ve vás však přesvědčení uzrává. Určitě nemějte strach.

Váhy  

Se svými blízkými si nalijete čistého vína a prodiskutujete věci, kolem nichž jste chodili po špičkách. Neděle je k takovým rozhovorům jako stvořená. Mile vás překvapí, že události nejsou tak černé, jak jste se domnívali. Vrátí vám to klid do duše.

Štír     

Štíři by se v závěru týdne měli bít za své ideály. Přestože je ve hře mnoho, nebudete ohýbat hřbet. Raději budete riskovat tichou domácnost nebo případný rozchod, ale rozhodně si nebudete hrát na nikoho, kým nejste. V jistých otázkách jste neústupní.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Konfrontace s drahou polovičkou nebo rodinnými příslušníky je v neděli nevyhnutelná. Můžete se ale postarat o to, aby nezanechala vážné následky. Skutečně musíte vytahovat staré křivdy, které už jsou dávno přežité? Řešte výhradně to, na čem záleží.

Kozoroh         

Máte chuť experimentovat a bořit stereotypy v milostném životě. Bohužel neděle se na takový program netváří právě nejlépe. Hrozí, že si způsobíte nepříjemné zranění, nebo zážitek nedopadne podle představ. V lásce raději vsaďte na osvědčené postupy.

Vodnář          

Ve společnosti jste jako ryba ve vodě. Jste okouzlující společníci, kteří nezkazí žádnou legraci. Jen pozor, abyste to s flirtováním nepřehnali. Drahá polovička slyší všechno. A pokud není přítomná, někdo jí mile rád poreferuje, co jste vyváděli.

Ryby  

Venuše ve Lvu zaručuje fantastický program pro zadané i svobodné Ryby. Přináší spoustu podnětů pro vaše hladové srdce, kdy si vychutnáváte jeden vzrušující okamžik za druhým. Pokud jste ve vztahu toužili po dalším posunu, teď se ho můžete konečně dočkat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.