Horoskop na neděli 25. června: Nezadaní, dnes je váš den

Beran

Vaše rozjeté emoce jsou dnes ještě více umocněny, takže můžete svému okolí připadat jako neřízená střela. Snažte se trošku uklidnit. Vaši milovaní mají vaši akčnost do určité míry rádi, ale nic se nemá přehánět. Někdy totiž může být skoro až otravná.

Býk    

Podnikejte s rodinou toulky přírodou, pikniky, grilovací party nebo večerní posezení v letních zahrádkách spojené s příjemným občerstvením. Jen tak vnesete do své neděle klid a pohodu. Jiné prostředí dá vašim blízkým také jiné podněty k přemýšlení.

Blíženci          

Ačkoli vám Afrodité v červnu příliš nepřeje, výjimky potvrzují pravidlo. A takovou výjimkou je právě dnešní den, milí Blíženci. Láska vás rozzáří od samého rána a hvězdy slibují celou řadu krásných a hlubokých prožitků, které vám projasní celý týden.

Rak    

Neděle jako z pohádky. Vzájemné vztahy zažívají naprostou harmonii a na osamělá srdce se dnes každý jen usmívá. Prostě, milí Ráčci, šíříte kolem sebe takovou pohodu a lásku, že svými klepety snadno chytnete každého za srdce a zpříjemníte mu den.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Nezadaní, zbystřete! Na zajímavém zájezdu totiž můžete nejpravděpodobněji infikovat své srdce láskou. Cestování je ale vhodné i pro manželské páry – společné vjemy a zážitky zintenzivní vzájemnou náklonnost a oživí váš vztah. Šťastnou cestu.

Panna 

Nebuďte zasmušilí a nevyžadujte toho moc. Opravdu si postačí uvědomit v drobných maličkostech, jak velké štěstí prožíváte, a najednou se starosti rozplynou. Užijte si neděli a relaxujte naplno při svých oblíbených činnostech. Vyhněte se ale povinnostem!

Váhy  

Nestihli jste si zajistit dovolenou? Žádný stres, i na poslední chvíli lze objevit něco mimořádného! Možná, že vás nakonec překvapí, jak příjemně se můžete cítit v zemi, o které jste dosud sotva slyšeli. Ale v tom je kouzlo dovolené – poznávat nové.

Štír     

Trpělivý dialog nebo nějaká delší společná cesta. To jsou rady hvězd, jak překonat krizi ve vašem vztahu. Rozhodně byste se neměli nechat strhnout hádkou, nebo to dokonce hnát do konfliktu. Neprospělo by to ani zdraví, ani samotnému výsledku sporu.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Můžete být nevrlí z toho, jak se někdo stále snaží vás omezovat. Ve skutečnosti máte mnohem více volnosti než kterékoliv jiné znamení, ale vám se to nezdá. Potřebujete prostě úplně nejvíc svobody ze všech znamení a vašim blízkým to dělá těžkou hlavu.

Kozoroh         

Pokud vás dnes dráždí, jak vaše drahá polovička vytrvale zastává své nemístné názory a není s ní řeč, zkuste změnit prostředí. Oběma udělá dobře krátký výlet nebo delší procházka s návštěvou kavárny nebo cukrárny, případně nějaký společný koníček.

Vodnář          

Ačkoli máte pocit, že si užíváte, vaše drahá polovička to tak vidět nemusí. Rozdílné vnímání prožitků, to je komplikace, kterou si pro vás připravila nepřející Venuše! Mějte trpělivost, snažte se zbytečně nediskutovat a prožijete krásnou neděli.

Ryby  

Slyšeli jste o stvoření světa? I Pánbůh sedmý den odpočíval, tak proč vy byste neměli? Neděle je jako stvořená k vlastnímu programu. Dělejte prostě to, co máte nejraději. Každá práce přece počká a vy také potřebujete mít alespoň jeden volný den!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.