Horoskop na neděli 25. prosince: Během návštěvy příbuzných se držte zpátky

Beran

Jste ve své podstatě velmi laskaví a obětaví. Dnes si však dejte pozor, aby toho v atmosféře svátečního dne nechtěl někdo zneužít. Pokud se někdo o něco takového pokusí, nehádejte se. Zkrátka nepřistupte na jeho hru a vezměte mu tak vítr z plachet.

Býk    

Budete dnes muset prokázat vyšší dávku sebeovládání a tolerance. Planety totiž zvyšují možnost vzniku napjatých situací v rámci rodiny, a to by se mohlo projevit i při nejrůznějších setkáních, pro které je tento sváteční den doslova jako stvořený.

Blíženci          

Dnes si dávejte pozor na to, abyste se nepohádali s někým z vašeho okolí. Hvězdy se trochu mračí na vaši rodinnou pohodu, tak během návštěvy příbuzných se držte raději zpátky. Nekomentujte vše, co uslyšíte, a myslete si své. Jen tak zajistíte klid.

Rak    

Nechte se vést svou intuicí a budete vědět, co je třeba kdy říct a hlavně komu. Můžete tak potěšit někoho, komu se Vánoce nevyvedly podle jeho představ a má chmury na duši. Slova mohou být jedinečným lékem, pokud je ovšem použijete správným způsobem.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

I když budete trávit chvíle se svými blízkými, nesnažte se jednat tak, abyste se někomu zalíbili. Jednoduše zůstaňte sví, o tom to celé je. Buď vás okolí přijme takové, jací jste, nebo ne. Ale to je jejich problém, vy se kvůli nikomu nepřetvařujte.

Panna 

Vánoce máte za sebou, tak si dopřejte zasloužený odpočinek. Dnes vyrazte na návštěvu k příbuzným anebo k přátelům, jak už to máte každý rok ve zvyku. Taková setkání bývají zdrojem dojemných, ale i veselých momentů. Tak si to i letos pořádně užijte.

Váhy  

První den vánoční si užijte se svými blízkými a pořádně si ho vychutnejte. Je to jeden z těch, který přináší rodinná setkání, na která se nezapomíná. Ať už pro jejich vřelou atmosféru či proto, že někdo z vašich blízkých nechtěně provede nějakou taškařici.

Štír     

Co kdybyste se dnes vydali někam za dobrodružstvím, o jakém jste si s ratolestmi už nějaký čas povídali? Není přece důvod trávit i letos první vánoční svátek doma. Pokud na svou akci pozvete i příbuzné a přátele, může to být opravdu skvělý zážitek.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Dnes se budete od rána radovat i z maličkostí, které vám první svátek vánoční přinese. Naplno vám dojde, že pokud budete čekat na velké důvody k radosti, nemusíte se dočkat a spoustu času vám tak uteče. Je třeba žít přítomností a vychutnávat si ji.

Kozoroh         

Na co dnes sáhnete, toho se zhostíte na výbornou. Všechno vám půjde skvěle a budete svou šikovností udivovat okolí. Naplní vás to prima pocitem, že věci děláte správně. Ale nezapomínejte na odpočinek. Odpoledne si vyjděte někam, kde se vám líbí.

Vodnář          

Daří se vám a vyhříváte se v tomto období v přízni planet. Přinášíte dobrou náladu a energii všude, kam přijdete. A bude to tak i dnes. Pokud vás čeká setkání s rodinou nebo přáteli, budete středem pozornosti. A také tím, kdo celou společnost pobaví.

Ryby  

Možná se dnes nechtěně stanete obětí slovního šťouchance někoho z vašich blízkých. Je ale docela dost dobře možné, že nějaký sami omylem udělíte. Proto dobře važte slova a pokud uslyšíte nějakou nemilou věc na svou adresu, zachovejte si nadhled.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.