Horoskop na neděli 26. května: Dokážete vydělat slušné peníze

Beran 

Udělejte si kávu, v klidu si sedněte a popřemýšlejte o tom, co byste si teď nejvíc přáli. I když se vám to nezdá, nic není zhola nemožné. Důležité je, abyste se svěřili té správné osobě. Potřebujete totiž parťáka, který vám nebude nic vymlouvat.

Býk    

Když budete pozorní, zaregistrujete, že se ve vašem okolí objevují negativní signály. Nelámejte nic přes koleno, dělejte všechno pro to, abyste se nerozhádali s rodinou. Usmiřování by bylo na dlouhé lokty a stejně by to už nikdy nefungovalo dobře.

Blíženci          

Příznivá shoda okolností vám umožní setkání s dávným kamarádem, který se odstěhoval daleko od vás. Nejenomže si hezky zavzpomínáte, vypadá to dokonce, že najdete společnou řeč, co se vašeho profesního života týče. Dohoda na dalším postupu je jistá.

Rak    

Planety varují, abyste se dnes rozhodně nepřeli o peníze. Pro vás by to nedopadlo dobře. Raději se vyhněte setkání s lidmi, se kterými máte v tomto duchu nějaké drobné. Uklidníte se při dlouhém pobytu na čerstvém vzduchu nebo na nějakém představení.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP!
Přečtěte si, co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Věřte sobě i svým blízkým, jedině tak překonáte potíže, které vám dělají vrásky na čele. Obdržíte zprávu, jež bude naznačovat, že vše je na dobré cestě. Ještě neskákejte do stropu, ale taky si nezoufejte. Chce to jen, abyste byli trošku aktivnější.

Panna 

Dokážete vydělat slušné peníze, když se spojíte s člověkem, který vás dnes požádá o schůzku. Už dopředu si ale dejte podmínku, jež vám zaručí, že nebudete pracovat od rána do noci. Všechno dopředu projednejte se svými nejbližšími. Dobře vám poradí.

Váhy

Když budete pozorně naslouchat svým potomkům, přijdete na kloub tomu, co je evidentně trápí. Naštěstí nepůjde o nic, co by se nedalo s trochou dobré vůle, správných známostí nebo menšího finančního obnosu vyřešit. Vyžadujte upřímnost za upřímnost.

Štír

Udržujte patřičný odstup od jedince, který je v okolí znám jako rozvraceč vztahů. Jeho jedovatá slina by vás mohla zaskočit, i když svému protějšku do dnešního dne docela věříte. Pomluvy se šíří rychleji než dobré zprávy, to byste měli mít na paměti.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Zábran, které vám hatí kariérní postup, vás dokáže zbavit neplánovaný rozhovor s člověkem, který se věnuje psychologii, kineziologii nebo něčemu podobnému. Budete se pak cítit jako znovuzrození. Osvobození od přeludů a zbytečných obav vám dá křídla.

Kozoroh

Zvýšené napětí se projeví u vás doma. Neobviňujte kvůli tomu sami sebe, půjde o obecnější problém, který se však dá řešit. Pro dnešek by bylo nejlepší, kdyby si každý člen rodiny udělal pokud možno vlastní program. Večer bude nálada mnohem lepší.

Vodnář          

V důsledku jediné nenápadné příhody změníte svůj pohled na vlastního sourozence nebo sourozence svého protějšku. Naštěstí půjde o změnu k lepšímu. Neváhejte a pozvěte je k malému posezení. Je žádoucí, abyste se teď začali setkávat mnohem častěji.

Ryby  

Máte-li v úmyslu prodat nemovitost, své auto nebo něco jiného, co má větší cenu, neroztrubujte to všude do světa. Stačí, když o tom budete informovat přítele, který má v jistých kruzích dobré konexe. Než zapadne slunce, můžete mít v kapse smlouvu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.