Horoskop na neděli 26. listopadu: Přichází vaše šance

Beran

Nezadaní mohou na samém konci týdne zaznamenat úspěchy. Přejete si už delší dobu navázat kontakt s laskavou osůbkou velmi jemného vzezření? Pokud jste ji doposud neoslovili, nyní přichází vaše šance. Večírek s hudbou k tomu bude přímo stvořený.

Býk    

Mnozí z vás mohou očekávat zvýšení platu příští týden, ale doma i tak budou potíže. Na domácí záležitosti nejste teď nějak extrémně zaměření, protože vám mnoho času polykají nové obzory, láska či obdobné vztahy. Doma tak vítězí pocit nedoceněnosti.

Blíženci         

Venuše působí dnes jako poněkud imunní, ovšem nenechte se mást, očkem pomrkává po vašem bankovním účtu a střeží, aby na něm přibývaly příznivé pohyby. Kolem poledne však pozor na zvýšenou rozmařilost a utrácení, nevyhazujte peníze jen tak do vzduchu.

Rak    

Zrána se dá u vás hovořit přímo až o vychladlém domácím krbu. Kdopak má asi největší moc škrtnout radostnou zápalku a navodit pohodu? No přece vaše děti, ty vás z nechtěných splínů stoprocentně dostanou! Zejména do odpoledne je vhodná doba na nápravu.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Mohou vás zaskočit nějaké nečekané výdaje, a i když jste solventní, značně vás to otráví. Rodinné vztahy nejsou zrovna na jedničku s hvězdičkou, a to se vám, mazlivým domácím stvořením, vůbec nezamlouvá. Váš domov jako by postrádal hřejivost.

Panna 

Máte teď více šťastných šancí než obvykle! Mohou vycházet i různé finanční spekulace a je signalizován zisk ze zábavního odvětví. Není tím však myšleno kasino v Monte Carlu, pokoušet osud se nemusí vyplatit. Kolem podvečera vyhlašuje navíc stopku.

Váhy  

Hvězdy ve vás budou vzbuzovat určitou nervozitu, vy se ale s jejich nepřízní můžete účinně poprat. Dá se říct, že svou dnešní náladu si do značné míry určujete vy sami. Můžete se buď kabonit na svět, nebo si nějakou příjemnou činností zlepšit náladu.

Štír     

Pohodu v partnerských vztazích poslední dobou zakalila nepřejícná Venuše. Merkur vám ale spěchá na pomoc a svým trigonem zesiluje schopnost porozumění. Předtím jste se mohli cítit jako bezmocná oběť okolností, ale teď to zas budete mít pevně v rukou!

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Mars dnes ukáže, kde nastavit klapku a kde se můžete dočkat velkolepé finanční sklizně. Váš příjem zavání zvýšením! Vaše tvořivá mysl má rovněž možnost zabodovat, může vzniknout až geniální nápad, který bude po zásluze odměněn. Užívejte si to.

Kozoroh         

V hledáčku vašeho zájmu se objeví člověk, který vám bude v příštích letech hodně blízký. Buďte však opatrní a netlačte na něj příliš. Jeho plachost je z těch, které nelze zlomit silou. Ať už půjde o lásku, nebo o práci, všechno se dnes v dobré obrátí.

Vodnář           

Někdo z vašich milovaných vám může v duchu vyčítat vaši momentální zbrklost a větší dominantnost, mračí čelo, nicméně si vše nechává pro sebe. Situace může vrcholit až jindy, zachovejte klid, až přijde vhodný čas, tento tajnůstkář bude sdílnější.

Ryby  

Velmi slabým obdobím je překvapivě oběd, kdy jsou příčinou neklidu vnitřní domácí záležitosti. Rovněž odpolední čaj nepřináší žádný šťastný aplaus – v éteru jsou profesní problémy zasahující do celkového ladění s vašimi nejbližšími. Snaha se cení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.