Horoskop na neděli 26. února: Planeta štěstí přeje hazardu

Beran

Nachází se někdo z vašich známých v nepříjemné finanční tísni? Pokud jste na tom sami mnohem lépe, neváhejte a pomozte sociálně slabším příbuzným. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Až budete potřebovat pomoc, budete se mít na koho obrátit.

Býk    

Připravte se, že dnešní den bude daleko od vaší představy o klidné neděli. Jste unavení a uvítali byste chvilku na odpočinek. Rozmanité návštěvy vám však nedopřejí chvíli klidu. Snažte se překonat a ukažte svou pohostinnost, přestože nejste nadšení.

Blíženci          

Nemáte ještě na dnešek žádné plány? Pokud jste plní energie, využijte jí a nezůstávejte doma. Narychlo naplánujte zábavný program. Spontánní akce u vašich přátel a rodiny sklidí veliké úspěchy. Užijte si společně příjemné odpoledne a zažeňte nudu.

Rak    

Neshody ve vztahu jsou naprosto normální. Pokud tedy dnes dojde k menší roztržce mezi vámi a vaší milovanou polovičkou, nenechte si zkazit náladu. Raději nebuďte tvrdohlaví a udobřete se s partnerem. Zbytečně si kazíte pohodové nedělní odpoledne.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Jupiter v Beranu přeje sázkám a hazardu! Přestože se za normálních okolností držíte od podobných záležitostí v uctivé vzdálenosti, neváhejte zkusit něco nového. Štěstí stojí při vás, a ať už se pustíte do jakékoliv hry, vyjdete z ní jako vítězové.

Panna 

Vaši potomci dnes budou jako z divokých vajec. Požádejte partnera o pomoc a společně na ně dohlížejte. Přestože byste si dokázali představit lépe strávenou neděli, nespouštějte z nich oči. Mají rozum krátký a lehko by dnes mohlo dojít ke zranění.

Váhy  

Dnes je pravděpodobné, že se nevyhnete konfliktu s partnerem. Ať je důvod roztržky jakýkoliv, snažte se držet zpátky a nevytahujte na světlo dávno uzavřené záležitosti. Z nevinné hádky by se mohl rychle stát dlouhotrvající konflikt. Je to zbytečné.

Štír     

Uspořádejte si partnerský vztah podle vašich představ, nedělejte to však tak okatě. Malými krůčky a nenápadnými poznámkami protějšek pomalu dostrkejte tam, kde ho chcete mít. Vše má ale své meze. Dejte si pozor na to, aby se necítil zmanipulován.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Seberte odvahu a oslovte vysněný protějšek. Uvidíte, že sebevědomí udělá divy! Pokud budete přirození, otevření a dáte potenciálnímu partnerovi šanci nahlédnout pod povrch a poznat váš charakter, lehko si získáte jeho srdce. Věřte sami v sebe.

Kozoroh         

Nezatahujte pracovní problémy domů, když je neděle. Přestože vás něco naštvalo, cvičte svou sebekontrolu a ovládejte vztek. Oddělujte od sebe přísně profesionální a osobní život nebo se do toho zapletete. Vypusťte dnes z hlavy starosti.

Vodnář          

Snažte se pochopit partnerovy žárlivé scény. Jste atraktivní, inteligentní a úspěšní, je proto přirozené, že se bojí, že o vás přijde. Ukažte mu, že je pro vás tím jediným na celém světě, a ujistěte ho o své věrnosti. Nenechávejte ho na pochybách.

Ryby  

Nemáte to jednoduché. Jste od přírody nerozhodní lidé, což vám v nynější situaci rozhodně nepomáhá. Ve vašem milostném životě zavládl poslední dobou chaos a vy si nevíte rady. Nesnažte se vše vymyslet rozumem a raději poslouchejte své instinkty.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.