Horoskop na neděli 28. ledna: Konečně se zbavíte stresu

Beran

Se svými zlatíčky jste na stejné vlně, vévodí legrace a společné koníčky. K večeru jste ale již zaměření více pracovně a kladete důraz na obvyklou rutinu a povinnosti. Aktivní Mars se vás v této době může snažit vtáhnout i do sousedských hádek.

Býk    

Máte obrovské štěstí ve formě početné rodiny, která při vás vždycky stojí. I když vám občas lezou na nervy svými radami, nezavrhujte automaticky vše, co říkají. Budou vás nabádat k dalšímu vzdělání v oboru. Mají pravdu, chtějí pro vás to nejlepší!

Blíženci          

Po mnoha zklamáních v oblasti milostného života jste se stáhli do sebe a jste velmi opatrní na to, koho pustíte do života. Na jednu stranu děláte dobře a bezpochyby máte důvody, na druhou stranu však o mnohé přicházíte. Netajte své city, dejte tomu šanci.

Rak    

Jste racionální a pragmatičtí, což je pro vás v praktickém životě obrovskou výhodou. Pokud se ale jedná o milovanou polovičku, snažte se od tohoto přístupu upustit. Připravte pro ni překvapení ve formě romantického večera a ukažte svou druhou tvář.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Jste vášniví, soutěživí a máte vlastní hlavu, z čehož občas vyplývají vaše problémy. Mars v Kozorohu vám ale dodává rozvážnosti. Naučte se naslouchat druhým a dejte na jejich názor. Poznáte, že když nebudete tak svéhlaví, ušetříte si spoustu práce.

Panna 

Jupiter ve znamení Býka předznamenává mnoho energie při plnění domácích povinností, a také skutečnost, že vaše rodina a domov mají přednost před vnějším světem. Po celý den vyzývá tento aktivista k polemice a k rodinným akcím, které vás více sblíží.

Váhy  

V práci toho máte plné zuby a s partnerem to také není právě ideální. Udělejte si dnes od obojího volno a navštivte po dlouhé době své nejbližší. Uvidíte, že čas strávený s rodinou na vás bude mít léčebný účinek. Zbavte se vyčerpávajícího stresu.

Štír     

Považujete se ve vztazích za smolaře? Neshazujte to na neštěstí a raději se zamyslete, co děláte špatně. Možná, že si vybíráte partnera podle nedůležitých parametrů, nebo zkrátka nejste zralí pro vztah. Srovnejte si to, hned se vám bude dařit lépe.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Dlouho vám trvalo, než jste si vytvořili finanční rezervu. Dobře si vzpomeňte, jak tvrdě jste pracovali, abyste získali tuto jistotu a také na původní důvody ke spoření. Překonejte se a nedělejte zbrklá rozhodnutí. Peníze si schovejte na horší časy.

Kozoroh         

Máte pocit, že nadřízený nedostatečně oceňuje vaši práci? Dneska sami uvidíte, jak moc jste se mýlili. Nepřítomný šéf vybere právě vás, abyste se postarali o jeho práci. Věří vám víc, než si myslíte. Buďte trpěliví, brzy se dočkáte kýženého povýšení.

Vodnář          

Důležitým stimulem jsou pro vás v neděli potomci nebo děti vašich příbuzných. Ve vašem erbu je velkým písmem napsáno slovo rodičovství, což plně prokazujete. Mars v zemském znamení Kozoroha poukazuje na silné psychické pouto mezi vámi všemi.

Ryby  

Procházíte si vnitřním konfliktem? Pokud vás užírá nejistota ohledně vašeho vztahu, raději s tím ještě chvíli počkejte a nevyrukujte s tím na partnera. Raději se obraťte na svého přítele a poraďte se s ním. Jistě vám pomůže utřídit zmatené myšlenky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.