Horoskop na neděli 29. října: Čeká vás zkouška odolnosti

Beran

Milí Berani, těšte se na nové možnosti i tváře, díky nimž se budete opět radovat z rutinních aktivit. Možná se přistěhují noví sousedé nebo se rozšíří pracovní kolektiv. Hvězdy jsou tajnůstkářky, každopádně však nezatracují ani možnost zamilování!

Býk    

Vesmír se snaží naučit Býky věřit ve vlastní schopnosti. Hlavu vzhůru a nastražte uši. Vnitřní hlas vám totiž radí, co všechno je potřeba změnit, abyste dosáhli skutečné spokojenosti. Je čas opustit to, co chce okolí, a vydat se za vlastními touhami.

Blíženci

Poslední říjnové dny jsou jako stvořené pro tělesné a duševní potěšení. Nebojte se chovat sobecky a koukat především na to, co dělá radost vám. Investujte do sebe víc času i financí. Vesmír radí investovat v první řadě do sportu a sportovních potřeb.

Rak    

Rodinné hnízdo si vyžaduje větší pozornost. Ať už jde o generální úklid, nebo rovnou přestavbu, nic z toho neodkládejte. Blízcí s vámi táhnou za jeden provaz a společně dokážete netušené. Výsledek všechny nadchne a hlavně se odrazí na celkové atmosféře.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude vaším věrným průvodcem napříč rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Milí Lvi, v závěru týdne pracujte na tom, abyste se zbavili stresu a únavy. Buďte citliví sami k sobě a klidně se trochu rozmazlujte. Nápomocní vám budou především sourozenci, díky nimž přijdete na veselejší myšlenky. Vyrazte s nimi za kulturou.

Panna 

V milostném životě děláte čest své pověsti a snažíte se, aby miláčkovi nic nescházelo. Rozmazlujete ho po tělesné i duševní stránce a vychutnáváte si totéž. Že jste pořád single? Žádné strachy. Díky narůstajícímu sex-appealu to nebude trvat věčně.

Váhy  

Venuše se stále nevzdává a snaží se ve Vahách probudit pocit osamocení. Vůbec přitom nezáleží na tom, zda jste singles nebo zadaní. Druhé skupině se totiž zdá, že jim protějšek nevěnuje tolik pozornosti, kolik zasluhují. Co takhle zkusit víc dávat?

Štír     

Čas i energii investujte do zvelebování rodinného hnízdečka i zahrady. Udělá vám dobře, když se věci kolem vás nachází na svém místě a zbavíte se toho, co je nepotřebné. Pokud navíc nepotřebné svršky přinesete na charitu, zasloužíte si dobrý pocit.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v listopadu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Je sice nutné vyřešit několik náročných otázek, ale Střelci se s tím popasují s grácií sobě vlastní. Máte kolem sebe spolehlivé jedince, díky nimž jsou radosti větší a starosti menší. Vyhovuje vám, že se máte komu svěřit a s kým všechno probrat.

Kozoroh         

Milí Kozorozi, pokuste se alespoň v jednom dni týdne skutečně odpočívat. Máte za sebou náročné období, které vám dalo zabrat hlavně psychicky. Než se měsíc překulí do závěrečné rovinky, naberte síly pro své troufalé plány. Nejste perpetuum mobile.

Vodnář          

Páry, které nejsou na stejné vlně, čeká v neděli zkouška odolnosti. Chcete-li stávající vztah udržet, mějte na paměti, že jde o dočasnou nepřízeň. Afrodité se brzy umoudří a to, co se vám zdá jako nepřekonatelný problém, bude úplná malichernost.

Ryby  

Celý týden myslíte na druhé, tak co si v neděli udělat chvilku jen sami na sebe? Potřebujete zregenerovat síly a připravit se na finálovou říjnovou rovinku. Mars ve Štíru radí, abyste se věnovali tomu, co vám dělá radost, klidně bez ohledu na původní plány.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.