Horoskop na neděli 3. března: Užijte si den plný lenošení

Beran

Dnešek patří ke dnům, kdy přemýšlíte nad tím, jestli jste ve svém životě neměli něco udělat jinak. I když většinou docházíte k názoru, že ano, tentokrát si tím tak jistí nebudete. Uvědomíte si, že jste vlastně spokojení s tím, jaký život vedete.

Býk    

Rozdělte se o pohodu, která se vás dnes zmocní, se všemi blízkými. Nedivte se, pokud některý z nich využije vašeho vstřícného rozpoložení a svěří se vám se svými osobními starostmi a problémy. Udělejte si na něj čas, bude to pro něj velká úleva.

Blíženci          

Pokud máte pocit, že vám vaše starosti přerůstají přes hlavu, zamyslete se dnes nad tím, zda se nechcete angažovat třeba jako dobrovolníci v sociální oblasti. Uvidíte své problémy z jiné perspektivy. Zjistíte, že jiní lidé jsou na tom daleko hůře.

Rak    

V těchto dnech je pro vás lenost neznámým pojmem. Využijte tohoto skvělého období pro to, abyste podnikli kroky k opravám a vylepšením v domácnosti. Dnes si promyslete, jak do toho zapojit i ostatní členy vaší rodiny. Práce v týmu je totiž nejlepší.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Nechte se dnes hýčkat od své rodiny. Přes týden přece děláte to samé vy pro ně, tak proč by vám to v neděli neměli oplatit? Jen ať vás opečovávají a vy si to užívejte. Máte na to nárok. Pokud něco dáváte, je třeba, abyste to také dostávali nazpět.

Panna 

Vaše víkendová hloubavost aktivuje vaše sebeuvědomění. Dnes budete na mnoho věcí ve svém životě nahlížet jinou optikou a zatoužíte po změnách. Zdá se vám, že k sobě nejste upřímní a nežijete tak, jak byste si opravdu přáli. To se ale podaří málokomu.

Váhy  

Máte dnes před sebou den jako stvořený pro lenošení, milé Váhy. Jistě vám to udělá radost! Poslech hudby, sledování filmů nebo brouzdání po internetu vás dokáže nejlépe uvolnit a pomůže nabrat energii do příštího pracovního týdne. Tak si užívejte.

Štír     

Budete dnes jen velmi těžko odolávat nutkání mluvit s dalším člověkem o tajemství, které vám někdo svěřil. I když mu důvěřujete, vezměte v potaz, že jste byli důvěrou obdařeni vy a ne on. Zradit někoho je snadné a můžete tím dost ublížit. To chcete?

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Dnes zjistíte, že konverzace s ostatními na vás má pozitivní účinek a spouští takové myšlenkové procesy, na jaké byste o samotě nikdy nepřišli. Navíc dostanete dobrou radu, která vám pomůže zorientovat se v důležité věci. Budete za ni velmi vděční.

Kozoroh         

Cítíte, že nastává slibné období, a budete se snažit jej využít naplno. Proto i v neděli hodláte pracovat, k nelibosti vašich blízkých. Máte teď však našlápnuto k něčemu opravdu velkému a nechcete si tuto šanci nechat ujít. Rodina to nakonec pochopí.

Vodnář          

V tyto dny rádi a hodně komunikujete. Dělá vám to radost. Méně příjemné jsou vaše projevy pro ostatní zúčastněné. Nepustíte totiž nikoho ke slovu a v podstatě předvádíte monolog. Dnes to někdo nazve slovním průjmem a vy se opravdu hodně urazíte.

Ryby  

Dnešní den je ideální k tomu, aby se vyčistil vzduch v těch oblastech, kde jste si ještě nedávno počínali jako sloni v porcelánu. Získáte objektivní náhled na to, co jste měli udělat jinak a čím jste se lidí dotkli či jim ublížili. Teď se jim omluvte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.