Horoskop na neděli 3. prosince: Vaši blízcí budou ve finanční krizi

Beran

Podpoříte své blízké, kteří se ocitnou ve finanční krizi. Přestože se potýkáte s vlastními problémy, vždy pomůžete, pokud to alespoň trochu jde. Je obdivuhodné, že myslíte na ostatní více než na sebe. Jistí lidé si vaši velkorysost nezaslouží!

Býk    

Majetková situace v rodině byla poslední dobou vratká. Dostanete příležitost ji stabilizovat a bez váhání se jí chopíte. Nedopustíte, aby spory o majetek a peníze rozhádaly rodinu. Konečně vyřešíte nepříjemnou záležitost a budete si užívat pohody.

Blíženci          

Jste velmi tolerantním a liberálním partnerem, díky čemuž váš vztah perfektně funguje. Váš partner to velmi oceňuje, občas si však vaše volnomyšlenkářství vykládá jinak, než jako znak lásky a tolerance. Ukážete mu, že je pro vás jediným na světě.

Rak    

Je naprosto přirozené, že své potomky ochraňujete, jak jen můžete. Opatrnost je bezesporu na místě, jak se však říká, nic se nemá přehánět. Vaše ratolesti už odrostly dětským plínkám a je třeba, aby se osamostatnily. Dopřejete jim více prostoru.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Vaše touha po nových znalostech a vědomostech bude vlivem Uranu neuhasitelná. Přestože vám vaše práce vyhovuje, začnete mít pocit, že jste byli stvořeni pro něco většího. Necháte se zasvětit do oboru a začnete se učit novým věcem. Stereotyp je ubíjející.

Panna 

Fyzická a psychická stránka vztahu je v mnoha směrech propojená a často je velmi náročné najít mezi nimi rovnováhu. Vám se však konečně podaří vybalancovat oba aspekty partnerství a díky tomu budete prožívat doposud nejkrásnější období vašeho vztahu.

Váhy  

Dnešní den využijete k potřebnému odpočinku. Vysoké pracovní tempo i nároky nadřízeného vás udržují pod neustálým tlakem, který s sebou přináší stres a únavu. Ve společnosti blízkých přátel a rodiny načerpáte potřebné síly a energii do dalšího týdne.

Štír     

Časy se mění a s nimi i vaše priority. Přestože je pro vás zaměstnání stále důležité, zjistíte, že se pomalu odsunulo na druhou kolej. Osvojíte si poklidný pohled na svět, pomalejší pracovní rytmus a optimismus. Vnitřní klid z vás udělá nové lidi.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Využijete volného víkendového dne a spolu s rodinou vyrazíte na výlet. Dnes totiž bude ideální den pro veškeré aktivity. Den strávený ve společnosti nejbližších vás nabije pozitivní energií a pohodou, které bez pochyby užijete v nadcházejícím týdnu.

Kozoroh         

Žádné partnerství není bez chybičky. Pokud si to vaše prochází menší krizí, neklesejte na mysli. Společně s protějškem tvoříte ukázkový pár a občasné konflikty na tom nic nemění. Rozumně si promluvíte a vyřešíte situaci k oboustranné spokojenosti.

Vodnář          

Čas nezadržitelně pádí a vy si uvědomíte, že Vánoce už se kvapem blíží! Nebudete se však stresovat nákupem dárků a úklidem. Naopak se začnete těšit na volné dny strávené v pohodě a klidu rodinného krbu. Připravíte si pro blízké velké překvapení.

Ryby  

Povzbuzení bude pro vaše blízké jako živá voda. Poslední dobou se mnoho věcí pokazilo a zdá se, že kam vstoupí, tam se objeví problémy. Pochvala a pozitivní myšlení jim dodá ztracené sebevědomí a motivaci do další práce. Velmi si cení vaší podpory.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.