Horoskop na neděli 3. září: Z večírku dnes nemusíte odejít sami

Beran

Rodiče dětí školou povinných s každou přibývající hodinou ztrácí na svém pověstném úsměvu. Je na vás znát nervozita, kterou přenášíte i na své okolí. Skutečně je nutné vidět nadcházející měsíce černě, nebo vás jenom baví vytvářet dramatické situace?

Býk    

Společensky laděný víkend vám přinese spoustu nových kontaktů. Počítejte s tím, že ať se ocitnete kdekoliv, vždy budete středem pozornosti. Druzí vnímají každé vaše slovo, což může být nebezpečné. Nezavdávejte jim žádné sliby, byť by to bylo mimoděk.

Blíženci          

Všeho moc škodí. Blíženci si uvědomí, kde je jejich místo, a poslušně se vrátí k rodině. I když se vám nabízí možnost vzrušujícího flirtu nebo dobrodružného sportovního klání s přáteli, teď se chcete věnovat soukromí. Cítíte, že je čas smazat resty.

Rak    

Poslední prázdninový den je ideální pro rodinný výlet. Sezvěte přátele a mladší členy rodiny a podnikněte spolu něco dobrodružného. Mile vás překvapí, jaký potenciál v sobě skrývají ratolesti. Nejspíš vyrostly, aniž byste si toho stačili všimnout.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Díky Venuši a Merkuru zažíváte fantastický start měsíce bez větších zádrhelů. V neděli vás čeká bohaté společenské vyžití, kdy z večírku nemusíte odejít sami. Je na vás, zda hledáte chvilkové povyražení, nebo byste raději navázali dlouhodobý vztah.

Panna 

Jak skončí tento týden vám, milé Panny? Hvězdy na vás spiklenecky pomrkávají. Prozrazují, že vám nestojí v cestě, pokud jde o lásku či přátelství. Dělejte to, co vás baví, ostatní přijde samo. V neděli ze sebe setřesete okovy společenských konvencí.

Váhy  

Aktivní přístup se stupňuje s každým zářijovým dnem. V neděli naberte síly na další pracovní zápolení a promyslete taktiku. Můžete předběhnout mílovými kroky konkurenci, nebo dokonce pomýšlet na vlastní podnikání. Ani atmosféra v lásce neskomírá.

Štír     

Ještě než odstartuje školní rok, rozhodnete se pro sebe a rodinu zrekapitulovat uplynulé prázdniny. Nad fotkami zavzpomínáte na krásné dny plné slunce a začnete plánovat další společné volno. Děti vás mile překvapí tím, co pro ně bylo nejzajímavější.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Upřímný smysl pro humor je v neděli vaší devízou. Pomáhat vám bude hlavně v domácnosti, kde se mohou objevit menší konflikty mezi příbuznými. Neděláte z nich tragédii a snažíte se naopak tišit napjatou situaci. Díky vám se hádky nerozhoří naplno.

Kozoroh         

Do nového dne vstanete s vynikající náladou a touhou dohnat všechno, co jste během prázdnin nestihli. Den má sice jen čtyřiadvacet hodin, ale Kozorozi do nich zvládnou vměstnat překvapivé zážitky. Pravdou je, že dnes se s vámi nikdo nudit nebude.

Vodnář          

Vodnáři dokážou ve třetím zářijovém dni najít na každé věci něco pozitivního. I když se události nevyvíjí podle představ, na sklonku neděle se spokojeně usmíváte. Dobrou náladu rozséváte hlavně v rodinném kruhu, kde blízké všemožně rozmazlujete.

Ryby  

Rázem se začnete starat o to, co se děje v domácnosti. Největší díl pozornosti spolknou děti, které odpočítávají hodiny do prvního školního zvonění. Připravíte pro ně program, díky němuž zapomenou na svůj velký den. Stres nechcete vpustit do dveří.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.