Horoskop na neděli 30. července: Čekají vás nezapomenutelné zážitky

Beran

Užívejte si léta a všech příjemných věcí, které s sebou přináší! Dnes se cítíte odpočatí a po všech stránkách plní chuti na neobvyklé zážitky. Nic vám v tom nebrání, jen to nepřežeňte. Musíte si nechat v zásobě síly i na nadcházející pracovní týden.

Býk

I když udržujete s okolím přátelské vztahy, musíte umět zkrotit svou silnou osobnost a nechat vyjádřit se také ostatní. Nemůžete pořád všem vnucovat své názory. Vysloužíte si tak pověst arogantního chytrolína, hrajícího si na ředitele zeměkoule.

Blíženci     

I když máte dynamickou osobnost, svou energii byste měli vynakládat rozumně a neplýtvat jí na činnosti, které vám nic nepřinášejí. Zkuste být trochu sobečtější a udělejte něco pro sebe – odstraňte ze života vše, co vás brzdí a okrádá o čas i síly.

Rak    

Přemýšlíte o tom, co v životě vlastně doopravdy chcete a kam směřujete. Týká se to všech oblastí života včetně vztahů a kariéry. Měli byste zůstat věrní svým nejhlubším pocitům a nelámat nic přes koleno. Tajemství harmonie máte skryto ve svém srdci.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev

Začíná se blýskat na lepší časy. Pokud vám některé nečekané události v červenci ztenčily konto více, než je vám milé, srpen to napraví. I Venuše se na vás usměje, a tak se máte nač těšit. Neděli proto věnujte odpočinku a relaxu po náročném měsíci.

Panna 

Všechno rutinní a monotónní vás rozčiluje a raději byste byli někde jinde. A proč vlastně ne? Změna je kořením života a není nic jednoduššího než si ji dopřát. I kdyby to mělo být třeba na jediný den, kdy se budete věnovat tomu, čemu opravdu chcete.

Váhy  

Dnes se vám zase povede špatně odhadnout situaci a pořádně zahýbat žlučí někomu z rodiny nebo sousedů. Omluva je teď jedinou možností, jak z celé věci vyjít se ctí. Nebude to vůbec vaše prohra, ale naopak všem ukážete naplno sílu svého charakteru.

Štír     

Pokud potkáte zrozence ve znamení Lva, zbystřete a dejte si pozor. V těchto dnech byste se s nimi mohli snadno dostat do prudké výměny názorů, a to jak v pracovní oblasti, tak i co se týká vztahů. Jejich ego je navíc hodně velké, našlapujte opatrně.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

I když jste plní netrpělivosti, nemůžete chtít všechno hned. Ani změny, ani nové věci. Všechno má svůj čas a své místo. A finance se rozkutálejí dříve, než byste čekali. Naučte se ve vlastním zájmu více ovládat a vyčkat na nejlepší příležitosti.

Kozoroh         

Jestli máte právě v tyto dny dovolenou, Jupiter v Býku vám dopřeje nezapomenutelné zážitky. K cizině vás to potáhne i tehdy, pokud jste doma. A to formou cizích filozofií, sledováním cestopisů anebo čtením knih o dalekých zemích. Vydejte se za poznáním.

Vodnář

I když vám finanční situace umožňuje o něco menší rozlet než v minulém měsíci, můžete si dovolit investovat do něčeho, co vám udělá radost. Nenechte si do toho od nikoho mluvit, tentokrát je opravdu třeba, abyste toto rozhodnutí udělali vy sami.

Ryby  

Velmi úspěšný měsíc pomalu končí. Využijte ještě jeho potenciálu a zkuste udělat něco pro své zdraví a kondici. Protáhněte si tělo jízdou na kole anebo v posilovně a nevymlouvejte se, že nemáte čas. Jediné, co vás doopravdy brzdí, je vaše lenost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.