Horoskop na neděli 4. června: Čeká vás velká změna

Beran

Nic pro vás není důležitější než vaše rodina. Přestože dnes máte nabitý program, najdete si čas a pomůžete příbuzným v nouzi. Všechna ochota a obětavost se vám mnohonásobně vrátí. Ve svých nejbližších vždy naleznete bezpodmínečnou podporu a lásku.

Býk    

Nedělní úplněk ve Střelci dodá vašemu nesebevědomému příteli kuráž. Jeho pasivní postoj mu brání v cestě za štěstím a vy už na to nemůžete koukat. I když to možná bude způsob do jisté míry agresivní, úplněk vás donutí udělat důležitý krok. Potřebuje popostrčit!

Blíženci         

Díky náročnému zaměstnání a osobním problémům jste poslední dobou neměli mnoho času na své nejbližší. Dnes si však navzdory všemu najdete volnou chvilku a poctíte rodinu svou návštěvou. Přestože mají pochopení, mrzí je vaše nepřítomnost a nezájem.

Rak    

Jistí mužští členové vaší rodiny by se vám v dnešní úplňkový den mohli snažit podsouvat řešení, která se časem ukážou být nešťastná. Přestože způsob, kterým své nápady prezentují, bude přesvědčivý, nenechte se zmást! Raději se nad tím znovu zamyslete.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Láskyplná Venuše, která je teď v elongaci Slunce, vám propůjčuje jedinečnou schopnost rychle se učit a chápat. Touha po vzdělání se ve vás opět probudí a vy se budete věnovat sebezdokonalování. Máte mnoho silných zbraní, kterými čelíte konkurenci.

Panna 

Změna je život. Přestože máte rádi zavedený řád a občas se potýkáte s problémy s přizpůsobováním, tentokrát vše proběhne v klidu. Schopnost improvizace je vrozenou záležitostí, do jisté míry se však bezesporu dá naučit. Začnete na sobě pracovat.

Váhy  

V novém partnerství se budete potýkat s nejistotou. Je však naprosto normální, že vás z počátku trápí jisté obavy. Se svým partnerem však dnes prožijete krásné chvilky, které mnohé z vašich pochybností vyvrátí. Vyhnete se proto unáhleným závěrům.

Štír     

Čistou náhodou se dostanete do kontaktu se starými známými a zjistíte, že opravdu stojí o setkání. Nebudete ani chviličku váhat a přesunete své plány. Mile vás překvapí, že blízké přátelské vazby, které mezi vámi kdysi panovaly, nejsou zpřetrhány.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Nedejte na úsměv anděla, za jeho křídly se může skrývat vychytralá liška! Finanční transakce rozhodujte, pokud možno, sami. Do vašeho znamení se dostává první letní úplněk a pod jeho příznivým vlivem můžete opět bodovat ve svém finančním skóre.  

Kozoroh         

Potýkáte se s mnoha potížemi a hlavu máte plnou myšlenek. Partnerovi budete připadat duchem nepřítomní a zamrzí ho váš nezájem. Budete ale otevření a s omluvou vysvětlíte, že vaše zamlklost je způsobena problémy v zaměstnání. Vyhnete se nedorozumění.

Vodnář           

Procházka na čerstvém vzduchu s vámi dnes udělá divy. Po náročném týdnu v zaměstnání se nemůžete zbavit myšlenek a máte plnou hlavu starostí týkajících se práce. Vyrazte si do přírody a pročistěte svou mysl. Odreagujete se a zapomenete na povinnosti.

Ryby  

Úplněk ve znamení Střelce i přející Venuše v elongaci Slunce signalizují, že zisky přicházejí také z cestování, investic prováděných na dálku a nákupu či prodeje půdy. Myslíte na budoucnost a plánujete na delší dobu, což je teď velmi správné.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.