Horoskop na neděli 4. února: Buďte sami sebou, získáte tím svůj idol

Beran

Jupiter ve znamení Býka se sice na vaše znamení netváří příliš mírumilovně, ale nemá v plánu ani nijak zvláště škodit. Maximálně můžete mít plné zuby toho, že vás například přemíra pracovních povinností odvádí od rodinného krbu. Co naděláte?

Býk    

Vztahům s nejbližšími přeje zejména první polovina dne, přičemž soulad přichází ze strany starších členů rodiny. Můžete od nich při rozhovoru získat něco pozitivního. Jste výbornými posluchači a zjišťujete, že vzájemná duchovní kompatibilita hřeje.

Blíženci          

Štěstí, které ze srdce přejete někomu jinému, sedne na vás. Neubráníte se rozladění, máte totiž pocit, že si z vás osud trochu utahuje. Pravdou však je, že byste se měli radovat, neboť máte opravdu obdivuhodnou kliku. Snažte se ji vychutnat dosyta!

Rak    

Konečně jste si v hlavě srovnali priority. Dnešek je ideální na to, abyste začali tvrdě pracovat na svých předsevzetích. Pokud se jedná o vysněnou kariéru, nemohli jste si vybrat vhodnější období. Pamatujte, že věci, které za to stojí, nejsou zadarmo.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte zimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Pokud hledáte lásku a pozornost svého idolu, nic není tak přitažlivé jako zdravé sebevědomí. Zahoďte za hlavu svou věčnou ostýchavost a nejistotu a konečně buďte sami sebou. Dejte průchod svým vášním a získejte protějšek, po kterém dlouho toužíte.

Panna 

Stojíte oběma nohama pevně na zemi a to je dobře. Váš přístup k práci a financím je racionální, což se vám více než vyplácí! Rádi si zaplatíte za kvalitu a naopak víte, kdy je lepší peníze ušetřit. Vlastníte patent na život bez finančních potíží!

Váhy  

Oblast vašeho rodinného zázemí hlásí třenice vznikající z vaší rozmrzelosti a náladovosti, což má tendenci přetrvávat po celý den. V pozadí tahá za provázky kromě Venuše a Merkura především také Saturn, který z toho viní vaše příbuzné. Nic nenaděláte.

Štír     

Pokud jste se v minulosti nepohodli s některým ze starších členů rodiny, máte nyní šanci k usmíření. Celkově byste si teď měli se starší generací více rozumět. Zato ve druhé polovině dne se Venuše rozhoduje zlobit a svou kvadraturou působí napětí.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v únoru těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Svými uhrančivými střeleckými úsměvy přímo magnetizujete! Díky tomu však může přinést Mars žárlivost vašeho protějšku a nařčení z přelétavosti. Nenechte si tudíž milostné proudy přerůst přes hlavu a drže se více při zemi. Pak bude všechno v pořádku.

Kozoroh         

Jste proslulí tím, jak jste ambiciózní, v tomto dni vás však okolnosti nutí odklonit se od kariéry více k rodině a dětem, koneckonců je neděle. V období podvečera můžete narazit na překvapivě rozmrzelou náladu některého z vašich nejbližších.

Vodnář          

Nekonvenční myšlení a neobvyklé aktivity ve vašem každodenním životě vám v tomto dni přinášejí samé superlativy. Planety vám nahrávají, abyste byli naladěni na dobrou notu se všemi ze své rodiny, přátel a okolí vycházeli jako s nejlepšími přáteli.

Ryby  

Plně si pohodu dnes vychutnávejte, protože se může situace změnit a s některým z přátel můžete být na nějakou dobu odloučeni. Co se týče nejharmoničtější atmosféry v rodině, jsou nejlepšími večerní hodiny. Mimo jiné vám dá najevo lásku potomek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.