Horoskop na neděli 5. března: Nepodceňte dnes správnou motivaci

Beran

Učit se jazyky je práce na celý život, tak nesmutněte, že si nemůžete podle vás ideální počet nových slovíček nalít nějak do hlavy. Ony se tam postupně zafixují, jenom na svou mozkovnu tolik nechvátejte. Dopřejte jí hlavně také potřebnou regeneraci.

Býk    

Dělat u někoho melouchy by se vám dnes nemuselo vyplatit. Pamatujte, že jsou věci, které je lepší nedělat už z principu. Kontroly totiž volí právě neděli, tak je raději čekejte za každým rohem, ať jste připravení.

Blíženci

Dívat se na hvězdy je v zimě pohádka, tak ji sdílejte s někým, kdo už delší dobu okupuje vaše romantické sny. Je třeba udělat první krok. Přestože byste raději přenechali iniciativu na svém protějšku, odhodláte-li se, budete se sebou spokojení.

Rak    

Dnes nepodceňte správnou motivaci, a to i když se jedná o vás samotné. Práce několik hodin v kuse se vždy vyplatí, zvláště pokud vám tak odpadnou velké resty. Jenom byste neměli zanedbávat další záležitosti, které se mohou valit z rodinného kruhu.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Se školáky dnes udělejte úkoly a s těmi většími si popovídejte o tom, co je aktuálně zajímá. Můžete být překvapeni jejich rozhledem. A jsou navíc věci, které nebudete znát ani vy a obohatí vás. Ideální by bylo přibrat do hovoru i babičku.

Panna 

Pokud byste měli o nějakou modernizaci doma zájem, napište si pro a proti nebo si to vizualizujte. A rezervujte si volný čas na promluvu s protějškem. Pokud máte možnost návštěvy na nějakém vzorovém místě, provést byste ji měli ideálně co nejdříve.

Váhy  

Situace si žádá, abyste cosi ještě vydrželi. Nechuť je často příznakem toho, že máte nějaký blok uvnitř. Určitě byste měli ještě vydržet alespoň do otevřeného rozhovoru s někým ze svých blízkých. Uvidíte, že vše pak půjde jako po másle.

Štír     

Dnes otevřete nějaké téma a budete to brát s klidem. Víte, že to děláte proto, že začínáte měnit věci uvnitř sebe i své rodiny. Dobré je také chodit na kurz. Zkusit můžete práci s kamerou a audiovizuální technikou, to by vám mohlo sednout.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Sociální sítě jsou občas dobrý odpočinek. Někteří jsou ale v pohodě jenom ve chvíli, kdy se jim otevře něčí profil a vidí, že i tento člověk je v pohodě. Pokuste se ale dělat něco v neděli jinak. To proto, že začínáte žít ve virtuální realitě.

Kozoroh         

Některé věci vám v neděli budou trvat mnohem déle, než byste čekali. Nebojte se proto více dělat pauzy. I když půjde třeba o vaše koníčky, není nutné se u nich úplně unavit. To by pak radostný efekt zkazilo, což vy rozhodně nechcete.

Vodnář          

Cosi se dnes vyřeší poměrně samo, aniž byste museli sáhnout do svých zásob energií. Tu si naopak můžete šetřit pro příležitosti, které už vás stejně lákají mnohem delší dobu. Něco vám dnes navíc udělá ve vztahu poměrně klid na duši, a to nečekaně.

Ryby  

Mars v Blížencích si dnes cení ústupků. Jenom si dejte pozor na to, kam až ustupujete. Protože některé věci rozhodně nepatří k tomu, na co byste měli kývnout. A to ani v zájmu rodiny. Odpovědnost máte ve finále za vlastní činy stejně jenom vy, takže opatrně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.