Horoskop na neděli 5. listopadu: Svěřte se se svými problémy

Beran

Jako každou neděli přemýšlíte, co všechno vám přinesl tento týden a uvažujete nad tím, jaký bude asi ten nadcházející. V mnoha ohledech si ho můžete ovlivnit sami, jako ostatně všechno ve svém životě. Důležitý je aktivní přístup a pozitivní myšlení.

Býk    

Podzim klade zvýšené nároky na lidský organismus. Pokud si dnes vaše tělo řekne o důkladný odpočinek, rozhodně mu vyhovte. A to i v případě, že by to mělo znamenat celodenní pobyt v peřinách. Spěte, čtěte, sledujte filmy a dělejte jen to, co chcete.

Blíženci          

Neděli vám osladí nějaký zasloužený úspěch. Anebo aspoň jeho příslib. Zasloužíte si ho, předcházela mu opravdu poctivá práce z vaší strany. Oslavte ho se svými blízkými. Nebo se jim svěřte se svými pocity, budou se radovat s vámi. A to stojí za to! 

Rak    

Nebylo by na škodu, kdybyste využili dnešního dne k tomu, abyste utužili svou kondici. Nemusíte hned běžet do posilovny, docela postačí, pokud uděláte něco okolo domu. Třeba to, co si už dlouho plánujete a zatím jste si na to ještě nenašli čas.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Lev     

Pokud jste se dnes rozhodli vytáhnout rodinu na podzimní výlet a bloudíte po lese s tím, že nasbíráte houby, nedivte se, že si za vašimi zády klepou na čelo. Obvykle totiž nehoubaříte a atlas hub ve vašem batohu také rozhodně nevěstí nic dobrého.

Panna 

Pokud si s některými věcmi nevíte rady, máte přece přátele, abyste se jim svěřili. Zajděte dnes za nimi a promluvte si spolu. I pouhé setkání vám zlepší náladu, hned vám bude lépe. Do nového týdne tak vstoupíte s čerstvější a optimističtější myslí.

Váhy  

Jste člověk, kterého rutinní a stereotypní věci unavují a ubírají vám elán a radost ze života. Občas zatoužíte být jinde, než kde právě jste. Klidně si to dopřejte dnes, aspoň na jediný den. Věnujte se celou neděli jen tomu, čemu doopravdy chcete.

Štír     

Pravděpodobně se dnes nevyhnete menší brigádě u příbuzných. Když se na vás obrátili s prosbou o pomoc, neměli jste srdce jim to odmítnout. Později vás to mrzelo a teď už si kvůli tomu spíláte. Tím nic nevyřešíte, bude to celkem zajímavá zkušenost.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte podzimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Poslední den týdne přinese přemýšlení o tom, jaký je váš životní cíl, kam směřujete, co doopravdy chcete a co jste od život nedostali. A také to, jak moc jste se odklonili od životní cesty, dávných plánů a cílů. Otázkou je, jaké budou vaše závěry.

Kozoroh         

Přetížení a stres nikam nevede, jedině tak ke zdravotním problémům. Neděli věnujte relaxu, klidně i ve formě procházky nebo lehké fyzické práce, která bude spíše zábavou. Pokud by se dala vykonávat na čerstvém vzduchu, tím lépe! A nerozčilujte se!

Vodnář          

Dnes se zase vyznamenáte! Jako obvykle něco plácnete v nevhodnou chvíli. Jak se budete snažit vysvětlit, že jste to tak nemysleli, situaci jen zhoršíte. Mlčte a vraťte se k tomu navečer. Omluvíte se a bude vše zase v pořádku. Jiná cesta prostě není.

Ryby  

Uran v Býku vás vycvičí v tom, jak je nutné umět držet na uzdě vysoké sebevědomí, kterým se v poslední době vyznačujete. Z okolí získáte signály, že se občas chováte nemožně a všichni vás mají plné zuby. Zapůsobí to na vás jako studená sprcha.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.