Horoskop na neděli 5. února: Nechte se obklopit vzpomínkami

Beran

Láska je nevyzpytatelná a ovlivňuje ji i dnešní úplněk ve Lvu. Jedinou jistotou je, že pokud chcete, aby dlouhodobý svazek vydržel, musíte jej postavit na pevných základech a pečovat o něj. Pokud vztah vybudujete na povrchních věcech, brzy se sesype.

Býk    

Naplánovali jste si na dnešní víkendový den návštěvu? Ať už se jedná o staré přátele, či rodinné známé, připravte si pro ně pohoštění a přivítejte je do svého domova s otevřenou náručí. Užijete si velmi příjemný den ve společnosti zajímavých lidí.

Blíženci          

Nechte se unést úplňkem ve Lvu a vlnou vzpomínek. Využijte volného nedělního dne a vyrazte do míst, která jsou nabitá vzpomínkami. Udělejte si výlet do vlastní minulosti a sentimentálně zavzpomínejte na všechno dobré i zlé.

Rak    

Rozhodli jste se zkrášlit svůj domov? Jste kutilové a společně s vaší kreativní povahou to tvoří ideální kombinaci. Bez cizí pomoci si vytvořte prostředí, ve kterém se vám bude příjemně žít. Nechte si polechtat ego pochvalami, které budou následovat.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Máte na dnešní úplňkový den velké plány? Pokud dojde k menšímu zádrhelu, neházejte flintu do žita a situaci racionálně vyřešte. Nenechte si překazit plány a najděte jednoduché řešení, jistě se nějaké nabízí. Přizpůsobte se okolnostem a buďte v klidu.

Panna 

Cítíte se poslední dobou tak trochu méněcenní? Pusťte se opět s chutí do práce a dokažte tím nejen sobě, ale i ostatním, že jste ve formě. Pokud se vám příliš nedařilo, věřte, že brzy nastane zlom. Jedná se pouze o přechodné období, buďte trpěliví.

Váhy  

Nedlužíte náhodou někomu vysvětlení? Pokud jste se dopustili chyby, která ranila někoho z vašich nejbližších, vlivem úplňku ve Lvu máte možnost vše napravit a omluvit se. Přestože to nebude právě příjemné, přijměte zodpovědnost za své činy.

Štír     

Přijměte pozvánku a vyrazte si dnes mezi lidi. Užijete si den nabitý kulturními zážitky a doposud nepoznanými emocemi. Dostanete se na jinou myšlenkovou úroveň, což vás s partnerem spojí zvláštním způsobem. Dnešní den by pro vás opravdu mohl být přelomový.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Jste se svým milovaným partnerem spokojení a jeden druhému byste snesli modré z nebe. Všichni v okolí vám závidí a jste pro ně velkou inspirací. Svůj vztah zakládáte na vzájemné toleranci a podpoře a to jej dělá nerozbitným. Uvědomte si své štěstí.

Kozoroh         

Při dnešním úplňku se dozvíte novinku, která vám vyrazí dech. Nedělejte však rychlé závěry a raději si informaci ověřte u zdroje. Uvidíte, že s vysvětlením dotyčného se situace bude jevit v jiném světle. Není vše tak, jak na první pohled vypadá.

Vodnář          

Vyzkoušejte o dnešním úplňku ve Lvu něco nepoznaného a nalezněte nový druh zábavy. Ať už se jedná o sport, či jiný koníček, najdete životní náplň. Kromě práce a rodinného života je potřeba, abyste se rozvíjeli i v jiných směrech a uspokojili vnitřní já.

Ryby  

Řítí se váš přítel do maléru? Jste tu právě od toho, abyste mu v tom zabránili. Ať už se jedná o cokoliv, nedopusťte, aby udělal životní chybu. I za cenu toho, že se na vás naštve. Časem se všechno srovná a zpětně bude vděčný za vaši neústupnost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.