Horoskop na neděli 6. srpna: Uvědomte si sílu a moc přátelství

Beran

V těchto dnech si uvědomujete, jakou sílu má přátelství a co pro vás vaši přátelé znamenají. Uspořádejte pro ně letní večírek pod hvězdami a bavte se. Nebojte se jim říct, jak hodně vám na nich záleží a že jsou pro váš život opravdu důležití.

Býk    

Láká vás upustit páru pomocí tvoření. Klidně se do toho pusťte, ale vyhněte se fyzické námaze a složitějším úkolům. Malujte, dělejte mozaiku anebo pište povídku. Pokud si k tomu můžete navíc sednout někam do přírody, je to ideální nedělní odpočinek.

Blíženci          

Při sledování nedělních tahů sázkových her si možná říkáte, jak byste s případnou výhrou naložili. Jedním dechem ale konstatujete, že vy takové štěstí nemáte. V srpnu by se vám ale klidně mohla nějaká ta výhra přihodit. Vsaďte si nebo kupte los.

Rak    

Někdo na váš účet udělal malý vtip. Zlobíte se. Proč? Každý by si měl umět udělat legraci sám ze sebe a dovolit to i ostatním, pokud to nepřekročí určité hranice. Neberte si to tak osobně, jinak vás okolí bude mít za škarohlída. A to vy vážně nejste.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Jako královské znamení nemůžete pracovat bez patřičného ocenění. Na to, aby se vaše konto utěšeně plnilo, dohlíží v tyto dny Saturn v Rybách. Jste ambiciózní a hrdí, dotáhnete to hodně daleko. Kromě peněz vás potěší i nabídka lepšího místa.

Panna 

Nepříliš veselý vstup do nového měsíce vás rozhodil víc, než byste čekali. Protože ani doma to není nejrůžovější, hledáte oporu u svých přátel. Pokud je mezi nimi někdo, kdo se narodil ve znamení Lva, jeho slova budou působit jako léčivá medicína.

Váhy  

Konečně vás dnes čeká klidnější den. Možná k tomu přispělo i to, pokud jste včera přece jenom vyrazili ven a nadýchali se čerstvého vzduchu. Každopádně máte možnost strávit neděli po svém. Dělejte jen to, co chcete, a nenechte se do ničeho nutit.

Štír     

Udělejte si snídani do postele a nezapomeňte ani na svého partnera. Užívejte si půvabu svátečního rána a vůbec nikam nespěchejte. Pohodový začátek dne je zárukou, že i případné rušivé vlivy v jeho průběhu zvládnete s grácií, v klidu a s úsměvem.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Vychutnáváte si nedělní pohodu a stabilitu, která teď u vás doma vládne. Naplňuje vás klidem a spokojeností, že vašim drahým neschází nic zásadního a že jim můžete i ledacos dopřát. Jejich štěstí a harmonie v rodině jsou pro vás na prvním místě.

Kozoroh         

Nebuďte ke svým nejbližším tak tvrdí a neústupní. Je chvályhodné, že trváte na tom, aby si každý plnil své povinnosti. Nesmíte to ale přehánět. Je to váš domov, ne kasárna. Počítejte do desíti a pokuste se jim to vysvětlit znovu. Tentokrát klidně.

Vodnář          

Zdá se vám, že se ve vztahu se svým partnerem pohybujete jako na podminované půdě. Stačí špatný krok a přijde exploze. Stejné je to i mezi vámi dvěma. Jediné nevhodně zvolené slovo má za následek výbuch emocí. Nejprve na jedné, pak i na druhé straně.

Ryby  

Propadáte trochu depresi, že zítra musíte zase do práce. Ale dva dny jste si mohli odpočinout, není důvod ke splínům. Vzpomeňte si, že kdysi byla volná jenom neděle, v sobotu se pracovalo. Zeptejte se pamětníků, jak si vážili i jediného volného dne!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.