Horoskop na neděli 7. ledna: Věnujte neděli odpočinku

Beran

Už jste se od začátku roku viděli s přáteli? Pokud ne, dnešek je jako stvořený pro to, abyste uspořádali zajímavou akci. Vyměníte si novinky a prožijete spolu příjemné chvíle. Dejte si závazek, že letos se s nimi budete setkávat častěji než loni.

Býk    

Nedělní pohoda je pro vás tím, čeho se vzdáváte jen neradi. Vstávat později, snídat v posteli a pak si udělat program podle svého je pro vás k nezaplacení. Dnes si to klidně dopřejte bez špatného svědomí, první týden v práci po Vánocích byl únavný.

Blíženci          

Aspoň v neděli si dopřejte volnější tempo a zkuste přestat na den být jako lavina. Potřebujete si odpočinout a načerpat nové síly. Zdroje energie nejsou nevyčerpatelné a v příštím týdnu by vám mohla scházet. I vaši blízcí vám takový program schválí.

Rak    

V neděli se setkáte s někým, na kom vám záleží a kdo teď čelí jistým problémům. Rádi ho vyslechnete, a pokud to bude ve vašich silách, tak také pomůžete. Navíc též zjistíte, že jste dosud nevěděli o pár známých mnoho věcí. Budete docela překvapeni.

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na svou budoucnost!

Lev     

I když máte díky planetám skvělou vyřídilku a vaše schopnost komunikovat a argumentovat je vynikající, vyhněte se raději všem konfliktům a výměnám názorů. Snadno byste nad svým okolím zvítězili a obrátilo by se to proti vám. Myslete si své a mlčte!

Panna 

Můžete se dnes směle pustit do řešení záležitostí souvisejících s vaším domovem. Může se to týkat stěhování, renovací, úprav interiéru anebo třeba nákupu nového nábytku. S vašimi blízkými se shodnete na všech důležitých věcech, a dokonce bez hádek.

Váhy  

Pokud vám v poslední době dělají některé věci starosti, bude dobré, abyste je třeba dnes probrali s lidmi, kteří jsou tzv. mimo dění. Jejich nezaujatý pohled vám může ukázat to, co přehlížíte. I pouhé setkání s nimi vám zvedne náladu. Bude vám lépe.

Štír     

Jako každou neděli si dnes děláte soukromou malou bilanci. Přemýšlíte, co týden přinesl, a uvažujete nad tím nadcházejícím. Mnoho věcí můžete ovlivnit sami. Důležité je, abyste byli aktivní a neztráceli pozitivní myšlení. Pak půjde vše mnohem snáze.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost, dříve než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Je sice moc hezké, že pracujete velmi pilně, ale nezapomeňte, že všechno se má dělat s mírou. Přetížení a stres způsobují zdravotní problémy. Neděli proto věnujte odpočinku, klidně i formou lehčí tělesné aktivity, jakou je procházka nebo cvičení.

Kozoroh         

Některé dny si říkáte, že by bylo nejlepší, kdybyste zůstali doma a nešli ani ven. Ten dnešní však není takového druhu, a tak si neděli pěkně užijete. Žádné katastrofy hvězdy nehlásí, právě naopak. A mnozí lidé vás také vyhledají s prosbou o radu.

Vodnář         

Po týdnu, který byl hodně náročný, si zasloužíte pořádný odpočinek. Neděli proto věnujte tomu, že budete relaxovat a nebudete nic řešit. A klidně i za cenu, že třeba zůstanete celý den v pyžamu a užijete si lenošení a nicnedělání. Máte na to nárok.

Ryby  

Začíná vhodná doba na to, abyste se snažili zapojit své ratolesti co nejvíce do praktických činností. Budou o ně mít větší zájem a lépe se jim budou vstřebávat nabyté vědomosti. Využijte na to klidně dnešní volný den, a zkuste je tedy něco naučit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.