Horoskop na neděli 8. ledna: Přepracování může mít vliv na vaše zdraví

Beran

Neskrývejte před svým protějškem vůbec nic, neboť stále platí, že s upřímností se nejdál dojde. Jinak se bude cítit zrazený a nebude vám příště věřit v situaci, která bude prekérní. Našlapujte tedy po špičkách a dejte si pozor na každé své slovo.

Býk    

Váš aktuální vztah možná není tak pevný, jak jste si mysleli. Objevíte nový objekt své touhy a budete se snažit o bližší kontakt. Není divu, že to váš protějšek bude bolet. Než uděláte nevratný krok, dejte si chvilku na rozmyšlenou. Vyplatí se to.

Blíženci          

Celý svět se vám vlivem Černé Luny, která dnes vstupuje do Lva, bude jevit v těch nejrůžovějších barvách. A dobrou náladou nakazíte i své kolegy v zaměstnání, přátele při sportu či sousedy. Optimismus přinesete i domů k rodině.

Rak    

Sedět doma už vás nebaví a vy si zvolíte náhradní program. Prosadíte si novou zábavu, která se bohužel nebude moc líbit vašemu protějšku. Bohužel je poněkud mimo a dá vám najevo, co si myslí o vaší věrnosti. Budete mít co dělat, abyste to ustáli.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

Partner či partnerka udělá věc, která se vás velice dotkne. Mějte však na paměti, že na něj budou platit spíše milá slova než nějaké plané výhrůžky. Po určitém váhání se přece jen vydáte do společnosti. A dobře uděláte. Užijete si aspoň zábavný večer.

Panna 

V domácnosti se něco rozbije a bude třeba investovat větší částku. Nečekaný výdaj vás ale nijak nerozhází, hlavně že jsou všichni zdraví. Večer se oddáte relaxaci, která je vám nejbližší. Také si ji zasloužíte, protože den bude více než náročný.

Váhy  

Černá Luna přechází do Lva a konkurence v práci začne pěkně vystrkovat růžky. Budete se proti ní cítit hodně slabí. Nepočítejte s tím, že byste si mohli vylít srdce někomu jinému než svému protějšku. Ten vám trpělivě naslouchá a také vám pomůže najít řešení.

Štír     

Najdete mezi lidmi, s nimiž se dnes setkáte, skutečný poklad. Setkáte se s výjimečným člověkem a dokážete se před ním okamžitě citově otevřít. Někdo blízký vám to bude mít za zlé a pohádáte se. Neberte si to osobně, zítra bude zase dobře.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Zamyslete se nad tím, zda nejste oblíbení jen pro své štědré chování. Vaši přátelé mohou být spíš partou vypočítavců, kteří na vás parazitují. Při jisté oficiální příležitosti se kolem vás bude točit pár lidí, což ještě zvýší vaši atraktivitu v očích okolí.

Kozoroh         

Už skončí nerváky, které vás nějaký čas deptají, a váš partnerský vztah se jako zázrakem vylepší. Jeden z vás totiž najde výnosnou práci, což zásadně vylepší váš rodinný rozpočet. Dostanete od přátel dobrý tip na výhodnou koupi pozemku nebo obydlí.

Vodnář          

Protějšek se nebude cítit dobře a vám dá hodně práce, abyste ho zbavili truchlivých myšlenek. Podaří se vám ale vrátit mu chuť do života. Šéf uzná, že jste opravdu nepostradatelní, a dočkáte se v práci konečně ocenění, jaké si už dlouho zasloužíte.

Ryby  

Samozřejmě neodmítnete možnost přivýdělku, i když vám to bude činit jisté potíže. Přepracování by mohlo mít nepříjemný vliv na vaše zdraví, stejně jako Černá Luna, která vstupuje do Lva. Peníze opravdu nejsou všechno, ale část stresu zaženou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.