Horoskop na neděli 8. října: Neptun vám dodá soucit

Beran

Hezkým přínosem vesmíru je teď i to, že peníze můžete získat i pomocí svých koníčků. Že by i doslova sázka na nějakého koníčka a dostih? Ano, hvězdy si špitají, že i úspěšná sázka je možná. Tak se nebojte trochu více odvázat a uvidíte to sami.

Býk    

Jste-li ve vedoucím postavení, měli byste se dnes zdržet řízení druhých. Raději si dělejte svoji práci a zaměstnance nechejte dýchat. Stejně by z vás dnes měli akorát legraci. Pracujete-li jako zaměstnanci, nikoho nepoučujte, stejně o to nestojí.

Blíženci          

Odhodlaná Venuše ve Lvu přeje zejména vám, kteří působíte jako finanční poradci nebo účetní. Také můžete získat peníze od jiných osob, jako například dědictvím, zvýšeným zájmem o okultní vědy nebo objevením skrytých zdrojů. Všeho bude prostě opravdu dostatek.

Rak    

Je třeba zkorigovat rozmary vašich nejbližších. Jiná věc je, pokud řešíte majetkové vypořádání s partnerem, zde nic zkorigovat nelze. Hvězdy posílají také vzkaz vám, nezadaným – nepřehánějte to s rozmařilostí a utrácením za svoje nové známosti.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Milí Lvíčci, nevyhýbejte se společnosti! Máte šanci seznámit se s prima člověkem. Flirtování vám zlepší náladu a kromě nového protějšku můžete získat i zajímavé konexe do budoucna. Umíte na druhé zapůsobit a vaše osobní kouzlo je dnes na nejvyšším bodě.

Panna 

Na domácím poli je stav střídavě oblačno. Vše se daří, jste komunikativní a plní chuti do domácích prací, takže vztahy s nejbližšími a příbuznými jsou na jedničku. Vaše rodina má ve vás velkou oporu a vy jste potěšeni, že můžete být velmi užiteční.

Váhy  

Vaše skóre je mnohem lepší a šance ke štěstí markantnější. Při nějaké vaší kratší trase vám může zastoupit cestu láska, určitě mějte na mušce především zrozence znamení Střelce! V oblasti práce a budování kariéry se vám otvírají možnosti k postupu.

Štír     

Duševní souhra nyní hraje největší roli a planetární dobrodějové vám ji chtějí dopřát! Svému domovu jste skutečně oddaní a snažíte se zajistit vše, co vaše zlatíčka potřebují, pokud ovšem nejsou jejich přání příliš přehnaná. Neptun vám dodává soucit.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Pokud budete dnes příliš tlačit na pilu, budete mít ve vztazích akorát nepořádek a hádky. Když necháte věci naopak uklidnit, všechno rázem bude v těch správných kolejích a vy budete moci být mnohem spokojenější, než tomu bylo do dosavadního dne.

Kozoroh         

Budete v pokušení zamilovat se do prvního krásného protějšku, který uvidíte. Než ale podniknete potřebné kroky k získání jeho srdce, zamyslete se nad tím, jestli je krása skutečně vše, co hledáte. Nebylo by lepší, než se mu otevřete, poznat, jaký je?

Vodnář          

Dnešní den je vhodný k vyjádření lásky a citů. Jste-li zadaní, partnera svým vyznáním můžete dojmout až k slzám. Nezadaní mohou získat svou vytouženou lásku, pokud nechají svá slova vést svým srdcem, jen tak totiž řeknou to, co skutečně chtějí.

Ryby  

Díky dnešní směsi se ve vás vaří kotel emocí a každou chvíli může explodovat. Ve vztahu chce jeden z vás svobodu a druhý touží po sepětí. Kolem rána se raději vyhněte důležitým debatám, kdy je Venuše poslední den ve Lvu a značí zmatek a zklamání.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.