Horoskop na neděli 9. dubna: Planety vám dnes dají zabrat

Beran

Buďte rozumní a neplánujte dnes svůj program na minuty. Vy i vaše okolí pak budete zbytečně nervózní. Na Boží hod velikonoční vám přece nic neuteče. Věnujte den příjemným věcem, které vám i vašim blízkým udělají radost. Na peníze a na čas nehleďte.

Býk    

Máte příležitost k tomu, abyste se více věnovali sami sobě. Je na čase, abyste se nyní více hýbali. Choďte, běhejte, sportujte a zkrátka se věnujte tělesným aktivitám, které přispějí ke zlepšení vaší fyzické kondice a ještě vám vyplaví endorfiny.

Blíženci          

Na Boží hod se vždycky pekly velikonoční pokrmy jako mazance, chléb, beránci. Prý kdo v ten den okusil beránka, našel podle pověry ztracenou cestu v lesích. I vy se dnes ocitnete na životní křižovatce. Správný směr však najdete díky přízni Jupitera.

Rak    

Dejte si velký pozor, abyste dnes někomu nenaletěli. Kromě oslav velikonočních svátků totiž leckterý vtipálek bude mít tendenci si z vás vystřelit. Mohli byste se ocitnout v trapné situaci. Ovlivněni vibracemi Venuše v Býku budete totiž poněkud lehkomyslní.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Téměř ke všem sporům a problémům, se kterými se dnes budete potýkat, budete bohužel přistupovat až příliš emocionálně. Zachránit vás ještě může náklonnost racionálního Pluta. Musíte k tomu ale aspoň trošku přispět sami, ale hlavně se nejdřív uklidněte!

Panna 

Užijete si dnes hodně legrace, pokud přijmete pozvání k návštěvě dobrých přátel. Jejich aprílové žertíky budou milé, v žádném případě nepůjde o žertíky kanadské. Všímejte si toho, jak se na vás dívá jistá osoba. Ta to myslí vážně.

Váhy  

Někdo vám nabídne nový profesní start. Jestli o to budete opravdu stát, můžete zahájit kariéru, o které sníte. Má to však několik podmínek, z nichž zásadní je rozhodně dostatek vytrvalosti. Ničeho se však nelekejte, konstelace planet vám nahrává.

Štír     

Boží hod sem nebo tam, není vůbec vyloučeno, že podlehnete svým výčitkám a pustíte se do likvidace restů, které se na vašem pracovním stole nebo v domácnosti přes zimu nashromáždily. V dobrém vás překvapí rodina, která vás v tom samotné nenechá.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Tak dlouho budete měnit svá rozhodnutí, až zjistíte, že všichni ve vašem okolí už mají velikonoční program a vy jste zůstali na ocet. Neberte to jako příkoří, jste prostě nerozhodní smolaři, kterým to tentokrát nevyšlo. Platí, že vše zlé je k něčemu dobré.

Kozoroh         

S černým humorem dnes opatrně, mohli byste narazit na člověka, který nemá na vtípky náladu, ale chce v klidu slavit Boží hod velikonoční. Rovněž neflirtujte s někým, o kom nevíte, jestli to přijme. Případné odmítnutí by nemuselo být nenápadné, mohla by z toho také být ostuda.

Vodnář          

Dokážete s klidem a nadhledem smířit rozhádané příbuzné nebo kamarády. Velikonoční svátky k tomu jsou ostatně ideální. Uspořádejte malé pohoštění a uvidíte, že se věci budou dít tak nějak samy o sobě. Rozcházet se budete všichni ve velké pohodě.

Ryby  

Ozve se vám dávný známý, kterého jste neviděli už celou věčnost. Nebojte se, nechystá se vám vyplenit ledničku ani se u vás na pár dnů usadit. Chce si jen v klidu promluvit. Nepůjde o plané tlachání, vypadá to, že pro vás má nějakou zajímavou nabídku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.